ProizvodMašina za sušenje veša3110185311CSO C9DG-SVisoki otvor na vratima,Program za vunu,Odloženi start,Dodatni sadržaji na aplikaciji,Memory funkcijaSmart ProNapredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)filterAttr:SamostojećafilterAttr:KondenzacionafilterAttr:9filterAttr:BfilterAttr:600filterAttr:Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)energyClass:B

CSO C9DG-S

 

Smart Pro

Samostojeća, Kondenzaciona, 9 Kg, B Klasa, Bela, Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth), Š x D x V (mm) 600x600x850
  • Visoki otvor na vratima
  • Program za vunu
  • Odloženi start
  • Dodatni sadržaji na aplikaciji
  • Memory funkcija
  • Brzi programi
  • Dodatni ciklusi
  • Super lako peglanje
  • EasyCase posuda
  • KG detektor
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
Položaj kondenzacione posudeDonji rezervoar
Woolmark sertifikatDa
Odloženi startDa (do 24h)
Visina sa gornjom pločom (mm) 850Dubina uređaja 600Širina uređaja 600
 
 
Visina upakovanog uređaja (mm) 900Dubina upakovanog proizvoda (mm) 620Širina upakovanog uređaja (mm) 650
 
 

Smart Pro

Candy Smart Pro mašina za sušenje veša je pametan izbor za uštedu vremena. Svestrana, brza i pouzdana, Candy Smart Pro mašina za sušenje veša nudi kompletan set brzih ciklusa za manje od 90 minuta kako bi zadovoljila vaše dnevne potrebe.

Visok otvor vrata

PAMETAN DIZAJN, LAK ZA UPOTREBU. Pozdravite se sa bolom u leđima dok stavljate veš u mašinu. Otvor vrata na novim Candy mašinama je dizajniran tako da bude viši od svih ostalih, kako bi omogućili što lakše punjenje i pražnjenje mašine.

VAŠA VUNA JE U DOBRIM RUKAMA

Vaša mašina za sušenje će znati kako da tretira vunene stvari, zahvaljujući kontroli temperature i posebnom ritmu okretanja bubnja. To znači da ne treba da se plašite da ćete oštetiti Vašu najosetljiviju garderobu: jednostavno podesite program za Vunu, odobren od Woolmark-a, a mašina će minimizirati efekte trenja i nežno sušiti stvari na nižoj temperaturi.

Maksimalna fleksibilnost

IZABERITE NAJBOLJI TRENUTAK ZA SUŠENJE VAŠEG VEŠA. Nove Candy mašine za sušenje su napravljene da Vam olakšaju dan, tako da upravo zato možete pokrenuti ciklus sušenja tačno onda kada Vi to želite, sa mogućnošću odlaganja početka sušenja do 23 sata. Sa ovom opcijom možete pokrenuti ciklus sušenja noću, čime možete iskoristiti jeftiniju tarifu struje ili je uključiti da radi dok ste Vi na poslu, kako bi Vas sačekao sveže osušen veš kada se vratite kući.

Pametno korisničko iskustvo

Uređaji s WIFI povezivanjem nude mogućnost upravljanja na daljinu putem simply-Fi aplikacije uz pristup mnoštvu korisnih sadržaja poput dodatnih funkcija, saveta i trikova za održavanje i tehničke podrške.

Memory

SAČUVAJTE VAŠA OMILJENA PODEŠAVANJA. Kada pronađete savršeno podešavanje za svaki ciklus, možete ih sačuvati za buduća korišćenja. Sa Memory funkciojom umesto biranja programa i opcija svaki put, možete sve učiniti na dodir jednog dugmeta.

Kompletan set brzih programa

Candy mašine za sušenje veša nude inovaciju na tržištu - čak 7 brzih programa u trajanju od 30 do 90 minuta, za sve potrebe korisnika. Raznolikost upotrebe, brzina i pouzdanost - pametno rešenje uz najbolju vrednost za novac.

VIŠE OD 20 DODATNIH PROGRAMA

Uz Candy simply Fi aplikaciju budite u kontaktu s vašom mašinom za sušenje veša. Uz DOWNLOAD CYCLES funkciju, preuzmite i pokrenite više od 20 dodatnih programa sušenja.

Super Easy iron (lako peglanje)

DUPLO MANJE GUŽVANJA, DUPLO MANJE PEGLANJA. Vaša nova mašina za sušenje smanjuje količinu prevoja zahvaljujući specijalnom ritmu okretanja bubnja u oba smera i sistemu protiv gužvanja, pre i posle ciklusa. Smart senzor za kontrolu vlage takođe garantuje perfektan nivo vlažnosti za olakšano peglanje veša.

Easy Case

Kod kupovine mašine za sušenje, korisnicima su najvažnija ušteda energije i velik kapacitet, ali kod kuće ostale funkcije postaju važnije. Kako bi rešio svakodnevnu brigu, Candy je osmislio inovativnu EasyCase kondenzacijsku posudu! EasyCase jedinstveno je rešenje za sakupljanje kondenzata koji nastaje tokom ciklusa sušenja, smešteno u vratima. Ergonomska ručka i uravnotežen oblik EasyCase posude čine uklanjanje kondenzada jednostavnijim nego ikad! Ušteda vode je zagarantovana: uz EasyCase, kondenzat je lakši za kasnije korišćenje jer se neće slučajno izliti iz posude.

KG Detector

UŠTEDITE DO 70% VREMENA I NOVCA. Nemojte se plašiti da stavite malu količinu veša na sušenje - Candy ima savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite do 70% energije i vremena. Specijalni senzori težine i vlažnosti mere količinu veša i automatski zaustavljaju sušenje kada Veš dostigne željeni nivo osušenosti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji je moguće osušiti od 1 kg do maksimalnog kapaciteta bez nepotrebnih troškova ili presušivanja veša.

Detaljni list

Naziv proizvoda / Kod
CSO C9DG-S
Šifra proizvoda
31101853
Bar kod
8016361993945
Vrsta mašine
Kondenzaciona
Ugradna / Samostojeća
Samostojeća
Kapacitet pamuka (kg)
9
Povezanost
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
Iot Aplikacija
simply-Fi Aplikacija
Materijal bubnja
Galvanizovani
Zapremina bubnja (l)
125
Položaj kondenzacione posude
Donji rezervoar
Kontrolna ploča
3D
Napon (V)
220-240
Podesive nogice
Yes
Vrsta utikača
Schuko
Woolmark sertifikat
Da
Odloženi start
Da (do 24h)
Indikator završetka ciklusa
Da
Boja
Bela
Boja / Materijal vrata
Bela
Vrata
Glass
Klasa energetske efikasnosti
B
Godišnja potrošnja električne energije (kWh) (1)
617
Klasa efikasnosti kondenzacije (od G min do a A max)
C
Potrošnja električne energije, puno opterećenje - NOVO
5,2
Potrošnja električne energije, delimično opterećenje - NOVO
2,8
Visina sa gornjom pločom (mm)
850
Širina uređaja
600
Dubina uređaja
600
Visina upakovanog uređaja (mm)
900
Širina upakovanog uređaja (mm)
650
Dubina upakovanog proizvoda (mm)
620
Bruto težina (kg)
35,7
Neto težina (kg)
34,2
Odabrano 0 proizvodi UporediteUsporedi