Putem ovlašćene servisne mreže navedene na ovoj stranici, obezbeđena je stručna i blagovremena tehnička podrška korisnicima Candy aparata širom Srbije.

Kontaktirajte tehničku podršku

Ako imate pitanje ili vam je potrebna pomoć, Candy Korisnički Servis će vam biti pri ruci da vam pomogne u slučaju kvara ili održavanja vašeg aparata.

Kontaktirajte podršku

Tehnička pomoć

Radno vreme našeg kontakt centra je od ponedeljka do petka, od 09:00 – 17:00.
Razgovori se tarifiraju po cenama fiksne telefonije u nacionalnoj mreži.
Molimo vas da pre poziva pripremite serjiski broj vašeg proizvoda (16 cifara), kao i datum kupovine proizvoda kako bi vam naši operateri brže pomogli.  

 

Tel: +381114251070

Uputstvo za upotrebu

Preuzmi direktno sa web stranice uputstvo za upotrebu vašeg aparata u pdf formatu: označi vrstu proizvoda, ime ili šifru aparata za koji ste zainteresovani.

Traži

Spisak proizvoda

Dobrodošli u Candy svet i zahvaljujemo se što ste izabrali jedan od naših aparata. Registrujte vaš proizvod preko interneta kako biste iskoristili važne prednosti kao što su:

  • dozvolite nam da oporavimo vaše podatke i one od vašeg aparata na brz način u slučaju kada vam je potrebna pomoć;
  • rprimi ažurirane tehničke podatke ili upozorenja u vezi vašeg proizvoda;
  • primi ponude i dodatne usluge za vaš Candy proizvod;
Registar

Candy garancija

Naši proizvodi imaju garanciju na dve godine na sve nedostatke u vezi saobraznosti. Da biste se upoznali sa opštim uslovima pročitajte garantni list.

Pročitajte uslove garancije

Pribor i rezervni delovi

Candy ima širok asortiman pribora i rezervnih delova, kako bi izašao u susret vašim potrebama: kontaktirajte ovlašćeni servisni centar i pronađite onaj koji je kompatibilan sa vašim aparatom.

Pronađi obližnji servisni centar

Bezbednosna upozorenja