CSE H7A2LE-SSmart Heat Pump

Samostojeća, Toplotna pumpa, 7 Kg, A++ Klasa, Bela, Smart sadržaji i kontrola na blizinu (NFC)
  • Toplotna pumpa
  • Super lako peglanje
  • Visoki otvor na vratima
  • EasyCase posuda
  • KG detektor
  • Program za vunu
  • NFC tehnologija
Smart sadržaji i kontrola na blizinu (NFC)
Položaj kondenzacione posudeRezervoar u vratima
Woolmark sertifikatDa
Odloženi startDa (do 24h)
Broj programa15+1
Nivo buke (dB(A) re 1 pW)67
Godišnja potrošnja električne energije (kWh) (1)211

Smart Heat Pump

Smart je ključna reč. Candy veruje da je važno da uživate u životu, tako da je nova linija mašina za sušenje konstruisana da osuši vaše stvari brzo i pametno, olakšavajući Vam dan. Nova Candy mašina za sušenje će Vam obezbediti više vremena za aktivnosti koje volite više od prostiranja veša. Komfor i lakoća korišćenja garantuju upotrebu bez nepotrebnih gubitaka vremena, energije i novca. Iskoristite benefit uzvišenog otvora vrata: nećete morati da opterećujete kičmu saginjanjem pri punjenju mašine. Candy Smart mašine za sušenje veša su takođe konektovani aparati: iskoristite benefite NFC* veze koja će Vam pomoći da poboljšate rezultate sušenja, direktno putem smartfona.


* dostupno samo za Android telefone sa NFC vezom

POBOLJŠAJTE ŽIVOTNI VEK I FUNKCIONALNOST SVOJE MAŠINE

Preuzmite korisne savete kako bi dobili savršeno osušen veš i proverite status sušenja svaki put kada to poželite! Zahvaljujući NFC* tehnologiji, možete kontrolisati sve aktivnosti Vaše mašine za sušenje direktno putem Android pametnog telefona. Takođe možete iskoristiti i dodatne pogodnosti kao što su dodatni ciklusi sušenja, autodijagnostika, ili uputstvo na samo nekoliko klikova na Vašem telefonu. *Dostupno samo za Android telefone sa NFC vezom

Toplotna pumpa

Koliko ste puta poželeli istovremeno koristiti dva kućnauređaja, ali se bojite da vaš osigurač to neće izdržati? Candy je osmislio rešenje: sistem sušenja baziran na toplotnoj pumpi za značajnu uštedu energije - samo 0.7 kW/H, oko trećine potrošnje standardne kondenzacijske sušilice. Tajna je u sistemu zatvorenog kruga koji sprečava nepotrebno rasipanje topline radom na nižim temperaturama. Rezultat je mogućnost istovremene upotrebe sušilice i mašine za pranje veša ili drugih kućnih uređaja - ušteda ne samo energije, već i vremena.

Super Easy iron (lako peglanje)

DUPLO MANJE GUŽVANJA, DUPLO MANJE PEGLANJA. Vaša nova mašina za sušenje smanjuje količinu prevoja zahvaljujući specijalnom ritmu okretanja bubnja u oba smera i sistemu protiv gužvanja, pre i posle ciklusa. Smart senzor za kontrolu vlage takođe garantuje perfektan nivo vlažnosti za olakšano peglanje veša.

Visok otvor vrata

PAMETAN DIZAJN, LAK ZA UPOTREBU. Pozdravite se sa bolom u leđima dok stavljate veš u mašinu. Otvor vrata na novim Candy mašinama je dizajniran tako da bude viši od svih ostalih, kako bi omogućili što lakše punjenje i pražnjenje mašine.

NAJLAKŠI NAČIN ZA PRAŽNJENJE I PONOVNO KORIŠĆENJE VODE: JEDNOSTAVNA, KOMFORNA I EKOLOŠKA POSUDA

Nova Candy Easy Case posuda je jedinstveni dodatak na tržištu koji kondenzovanu vodu tokom sušenja sakuplja u vratima, tako da se ona posle lako može iskoristiti za peglanje ili druge kućne poslove. Nema više teških i nezgodnih posuda: ergonomski oblik i poboljšana konstrukcija Candy EasyCase olakšava upotrebu, nošenje i pražnjenje posude. Candy ispunjava svoje obećanje: lakše svakodnevno korišćenje mašine kao i lakša svakodnevnica.

KG Detector

UŠTEDITE DO 70% VREMENA I NOVCA. Nemojte se plašiti da stavite malu količinu veša na sušenje - Candy ima savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite do 70% energije i vremena. Specijalni senzori težine i vlažnosti mere količinu veša i automatski zaustavljaju sušenje kada Veš dostigne željeni nivo osušenosti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji je moguće osušiti od 1 kg do maksimalnog kapaciteta bez nepotrebnih troškova ili presušivanja veša.

VAŠA VUNA JE U DOBRIM RUKAMA

Vaša mašina za sušenje će znati kako da tretira vunene stvari, zahvaljujući kontroli temperature i posebnom ritmu okretanja bubnja. To znači da ne treba da se plašite da ćete oštetiti Vašu najosetljiviju garderobu: jednostavno podesite program za Vunu, odobren od Woolmark-a, a mašina će minimizirati efekte trenja i nežno sušiti stvari na nižoj temperaturi.

Tehnička specifikacija

Naziv proizvoda / Kod
CSE H7A2LE-S
Šifra proizvoda
31102242
Bar kod
8059019028132
Ugradna / Samostojeća
Samostojeća
Vrsta mašine
Toplotna pumpa
Kapacitet pamuka (kg)
7
Povezanost
Smart sadržaji i kontrola na blizinu (NFC)
Materijal bubnja
Galvanizovani
Zapremina bubnja (l)
125
Položaj kondenzacione posude
Rezervoar u vratima
Kontrolna ploča
Led
Napon (V)
220-240
Vrsta utikača
Schuko
Broj programa
15+1
Woolmark sertifikat
Da
Odloženi start
Da (do 24h)
Indikator završetka ciklusa
Da
Odabir stupnja sušenja
Da
Odabir vremena sušenja
Da
Elektronski senzor vlage
Da
Indikator začepljenog filtera
Da
Indikator punog rezervoara
Da
Vrata
Transparentna sa EasyCase posudom
Boja
Bela
Boja / Materijal vrata
Bela
Boja / materijal ručke
Bela
Klasa energetske efikasnosti
A++
Godišnja potrošnja električne energije (kWh) (1)
211
Klasa efikasnosti kondenzacije (od G min do a A max)
B
Potrošnja električne energije, puno opterećenje - NOVO
1,72
Potrošnja električne energije, delimično opterećenje - NOVO
0,97
Visina sa gornjom pločom (mm)
850
Dubina uređaja
607
Cabinet depth mm (without pipes and door)
585
Visina upakovanog uređaja (mm)
650
Širina upakovanog uređaja (mm)
596
Dubina upakovanog proizvoda (mm)
620
Bruto težina (kg)
43
Neto težina (kg)
41,2
odabrano 0 proizvodi UporediUporedi