ProizvodMašina za sušenje veša3110216911ROE H9A3TCEX-SBrzi programi,Inverter motor,Toplotna pumpa,Dodatni sadržaji na aplikaciji,Dodatni ciklusiRapidÓNapredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)filterAttr:SamostojećafilterAttr:Toplotna pumpafilterAttr:9filterAttr:A+++filterAttr:611filterAttr:Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)energyClass:A+++

ROE H9A3TCEX-S

 

RapidÓ

Samostojeća, Toplotna pumpa, 9 Kg, A+++ Klasa, Bela, Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
 • Brzi programi
 • Inverter motor
 • Toplotna pumpa
 • Dodatni sadržaji na aplikaciji
 • Dodatni ciklusi
 • EasyCase posuda
 • Odloženi start
 • Upravljanje glasom
 • Maksimalni komfort upravljanja
 • KG detektor
 • Memory funkcija
 • Program za vunu
 • Inverter motor
 • Vođeno sušenje i sinhronizacija
 • Snap&Dry funkcija
 • hOn App: najpametnije iskustvo sušenja
 • Statistika i održavanje
 • Dodatni programi
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
Položaj kondenzacione posudeRezervoar u vratima
Woolmark sertifikatDa
Odloženi startDa (do 24h)

RapidÓ

Candy RapidÓ mašine za sušenje donose pametna rešenja: inovacija na tržištu - čak 7 brzih i učinkovitih programa sušenja ispod 90 minuta.

RapidÓ

Kompletan set brzih programa

Candy mašine za sušenje veša nude inovaciju na tržištu - čak 7 brzih programa u trajanju od 30 do 90 minuta, za sve potrebe korisnika. Raznolikost upotrebe, brzina i pouzdanost - pametno rešenje uz najbolju vrednost za novac.

A complete set of rapid cycles

MAKSIMALNA POUZDANOST I UŠTEDA ENERGIJE

Candy mašine za sušenje veša garantuju najviši stepen efikasnosti sa uštedom energije i do 75% u poređenju sa standardnim modelima. Ovo je moguće zahvaljujući novom inverter motoru koji garantuje najvišu energetsku efikasnost i još veći kvalitet mašine. Sa ovom mašinom možete uživati u Vašoj odeći, vremenu i novcu.

MAKSIMALNA POUZDANOST I UŠTEDA ENERGIJE

Toplotna pumpa

Koliko ste puta poželeli istovremeno koristiti dva kućnauređaja, ali se bojite da vaš osigurač to neće izdržati? Candy je osmislio rešenje: sistem sušenja baziran na toplotnoj pumpi za značajnu uštedu energije - samo 0.7 kW/H, oko trećine potrošnje standardne kondenzacijske sušilice. Tajna je u sistemu zatvorenog kruga koji sprečava nepotrebno rasipanje topline radom na nižim temperaturama. Rezultat je mogućnost istovremene upotrebe sušilice i mašine za pranje veša ili drugih kućnih uređaja - ušteda ne samo energije, već i vremena.

HEAT PUMP SYSTEM

Pametno korisničko iskustvo

Uređaji s WIFI povezivanjem nude mogućnost upravljanja na daljinu putem simply-Fi aplikacije uz pristup mnoštvu korisnih sadržaja poput dodatnih funkcija, saveta i trikova za održavanje i tehničke podrške.

A smarter life

VIŠE OD 20 DODATNIH PROGRAMA

Uz Candy simply Fi aplikaciju budite u kontaktu s vašom mašinom za sušenje veša. Uz DOWNLOAD CYCLES funkciju, preuzmite i pokrenite više od 20 dodatnih programa sušenja.

More than 20 additional cycles

MAKSIMALNA POUZDANOST I UŠTEDA ENERGIJE

Candy mašine za sušenje veša garantuju najviši stepen efikasnosti sa uštedom energije i do 75% u poređenju sa standardnim modelima. Ovo je moguće zahvaljujući novom inverter motoru koji garantuje najvišu energetsku efikasnost i još veći kvalitet mašine. Sa ovom mašinom možete uživati u Vašoj odeći, vremenu i novcu.

MAKSIMALNA POUZDANOST I UŠTEDA ENERGIJE

Easy Case

Kod kupovine mašine za sušenje, korisnicima su najvažnija ušteda energije i velik kapacitet, ali kod kuće ostale funkcije postaju važnije. Kako bi rešio svakodnevnu brigu, Candy je osmislio inovativnu EasyCase kondenzacijsku posudu! EasyCase jedinstveno je rešenje za sakupljanje kondenzata koji nastaje tokom ciklusa sušenja, smešteno u vratima. Ergonomska ručka i uravnotežen oblik EasyCase posude čine uklanjanje kondenzada jednostavnijim nego ikad! Ušteda vode je zagarantovana: uz EasyCase, kondenzat je lakši za kasnije korišćenje jer se neće slučajno izliti iz posude.

EasyCase

Vođeno sušenje i sinhronizacija

Sušenje nikad nije bilo lakše! Zahvaljujući funkciji vođenog sušenja veša, vaša mašina predlaže idealan program davanjem informacija kao što su tip tkanine ili željeni nivo sušenja. Alternativno, zahvaljujući funkciji sinhronizacije, vaša Aplikacija vam može reći koji je najbolji program sušenja veša i podesiti tačno trajanje, na osnovu težine i ciklusa pranja koji je upravo izvršen.

Guided drying and syncro

Snap&Dry funkcija

Sa Snap&Dry funkcijom, briga o vešu postaje još inovativnija! Na kraju pranja jednostavno napravite fotografiju svoje mokre odeće i saznajte koji je najbolji i najbrži program sušenja. Na taj način možete uštedeti i vreme i novac.

Snap&Dry

hOn App: najpametnije iskustvo sušenja

Uz Candy hOn aplikaciju, korišćenje vaše mašine nikada nije bilo tako jednostavno! Otvorite Aplikaciju i uživajte u širokom spektru programa, funkcija, saveta i statistici korišćenja. Uz to, zahvaljujući daljinskom multi-kontrolisanju moći ćete i da upravljate svojim aparatom gde god da se nalazite putem pametnog telefona.

hOn App: the smartest drying experience

Maksimalna fleksibilnost

IZABERITE NAJBOLJI TRENUTAK ZA SUŠENJE VAŠEG VEŠA. Nove Candy mašine za sušenje su napravljene da Vam olakšaju dan, tako da upravo zato možete pokrenuti ciklus sušenja tačno onda kada Vi to želite, sa mogućnošću odlaganja početka sušenja do 23 sata. Sa ovom opcijom možete pokrenuti ciklus sušenja noću, čime možete iskoristiti jeftiniju tarifu struje ili je uključiti da radi dok ste Vi na poslu, kako bi Vas sačekao sveže osušen veš kada se vratite kući.

SMART START DELAY

Statistika i održavanje

Kako pripaziti na potrošnju? Jednostavno otvorite hOn Aplikaciju i nabavite statistiku u realnom vremenu i izveštaje o potrošnji kako biste poboljšali navike korišćenja. Uz to, Aplikacija vam šalje podsetnike o svim neophodnim aktivnostima održavanja, kako bi produžila vek vašeg aparata i obezbedila sjajne performanse u godinama koje dolaze.

Statistics and maintenance

Komunicirajte sa vašom mašinom za sušenje

Kako osušiti omiljene farmerke ili košulju koju volite? Upravljajte vašom mašinom glasom pomoću pametnog telefona ili pitajte digitalne asistente kada ste kod kuće.

NENADMAŠNA ERGONOMIJA

Candy RAPIDÓ modeli opremljeni su višim i većim vratima bubnja - svakodnevna borba s vašim vešom stvar je prošlosti. Nov dizajn olakšava ubacivanje i vađenje veša- izuzetno brzo i lako.

Designed for your comfort

Dodatni programi

Idealno rešenje za svaku potrebu! Otvorite Candy hOn aplikaciju i pristupite listi od više od 40 programa koji vam omogućavaju da brzo dobijete najbolji nivo sušenja odeće. Osim toga, možete da organizujete svoju rutinu tako što ćete sačuvati najčešće korišćene cikluse i podesiti podsetnike za kraj sušenja.

Programmes

KG Detector

UŠTEDITE DO 70% VREMENA I NOVCA. Nemojte se plašiti da stavite malu količinu veša na sušenje - Candy ima savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite do 70% energije i vremena. Specijalni senzori težine i vlažnosti mere količinu veša i automatski zaustavljaju sušenje kada Veš dostigne željeni nivo osušenosti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji je moguće osušiti od 1 kg do maksimalnog kapaciteta bez nepotrebnih troškova ili presušivanja veša.

KG DETECTOR

Memory

SAČUVAJTE VAŠA OMILJENA PODEŠAVANJA. Kada pronađete savršeno podešavanje za svaki ciklus, možete ih sačuvati za buduća korišćenja. Sa Memory funkciojom umesto biranja programa i opcija svaki put, možete sve učiniti na dodir jednog dugmeta.

Extra memory

VAŠA VUNA JE U DOBRIM RUKAMA

Vaša mašina za sušenje će znati kako da tretira vunene stvari, zahvaljujući kontroli temperature i posebnom ritmu okretanja bubnja. To znači da ne treba da se plašite da ćete oštetiti Vašu najosetljiviju garderobu: jednostavno podesite program za Vunu, odobren od Woolmark-a, a mašina će minimizirati efekte trenja i nežno sušiti stvari na nižoj temperaturi.

WOOLMARK

Tehnička specifikacija

Naziv proizvoda / Kod
ROE H9A3TCEX-S
Šifra proizvoda
31102169
Bar kod
8059019023229
Vrsta mašine
Toplotna pumpa
Ugradna / Samostojeća
Samostojeća
Kapacitet pamuka (kg)
9
Povezanost
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
Iot Aplikacija
hOn aplikacija
Materijal bubnja
Inox
Zapremina bubnja (l)
125
Položaj kondenzacione posude
Rezervoar u vratima
Kontrolna ploča
5D
Napon (V)
220-240
Podesive nogice
Yes
Vrsta utikača
Schuko
Woolmark sertifikat
Da
Odloženi start
Da (do 24h)
Indikator završetka ciklusa
Da
Boja
Bela
Vrata
Transparentna sa EasyCase posudom
Klasa energetske efikasnosti
A+++
Godišnja potrošnja električne energije (kWh) (1)
194
Klasa efikasnosti kondenzacije (od G min do a A max)
A
Potrošnja električne energije, puno opterećenje - NOVO
1,59
Potrošnja električne energije, delimično opterećenje - NOVO
0,88
Visina sa gornjom pločom (mm)
850
Dubina uređaja
611
Visina upakovanog uređaja (mm)
650
Širina upakovanog uređaja (mm)
596
Dubina upakovanog proizvoda (mm)
620
Bruto težina (kg)
44,3
Neto težina (kg)
42,8
odabrano 0 proizvodi UporediUporedi