CSOE C9DG-SSmart Pro

Samostojeća, Kondenzaciona, 9 Kg, B Klasa, Bela, Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
 • Dodatni sadržaji na aplikaciji
 • Dodatni ciklusi
 • Super lako peglanje
 • Visoki otvor na vratima
 • KG detektor
 • Odloženi start
 • Vođeno sušenje i sinhronizacija
 • Snap&Dry funkcija
 • hOn App: najpametnije iskustvo sušenja
 • Statistika i održavanje
 • Dodatni programi
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
Položaj kondenzacione posudeDonji rezervoar
Woolmark sertifikatDa
Odloženi startDa (do 24h)

Smart Pro

Candy Smart Pro mašina za sušenje veša je pametan izbor za uštedu vremena. Svestrana, brza i pouzdana, Candy Smart Pro mašina za sušenje veša nudi kompletan set brzih ciklusa za manje od 90 minuta kako bi zadovoljila vaše dnevne potrebe.

Pametno korisničko iskustvo

Uređaji s WIFI povezivanjem nude mogućnost upravljanja na daljinu putem simply-Fi aplikacije uz pristup mnoštvu korisnih sadržaja poput dodatnih funkcija, saveta i trikova za održavanje i tehničke podrške.

Vođeno sušenje i sinhronizacija

Sušenje nikad nije bilo lakše! Zahvaljujući funkciji vođenog sušenja veša, vaša mašina predlaže idealan program davanjem informacija kao što su tip tkanine ili željeni nivo sušenja. Alternativno, zahvaljujući funkciji sinhronizacije, vaša Aplikacija vam može reći koji je najbolji program sušenja veša i podesiti tačno trajanje, na osnovu težine i ciklusa pranja koji je upravo izvršen.

Snap&Dry funkcija

Sa Snap&Dry funkcijom, briga o vešu postaje još inovativnija! Na kraju pranja jednostavno napravite fotografiju svoje mokre odeće i saznajte koji je najbolji i najbrži program sušenja. Na taj način možete uštedeti i vreme i novac.

hOn App: najpametnije iskustvo sušenja

Uz Candy hOn aplikaciju, korišćenje vaše mašine nikada nije bilo tako jednostavno! Otvorite Aplikaciju i uživajte u širokom spektru programa, funkcija, saveta i statistici korišćenja. Uz to, zahvaljujući daljinskom multi-kontrolisanju moći ćete i da upravljate svojim aparatom gde god da se nalazite putem pametnog telefona.

VIŠE OD 20 DODATNIH PROGRAMA

Uz Candy simply Fi aplikaciju budite u kontaktu s vašom mašinom za sušenje veša. Uz DOWNLOAD CYCLES funkciju, preuzmite i pokrenite više od 20 dodatnih programa sušenja.

Statistika i održavanje

Kako pripaziti na potrošnju? Jednostavno otvorite hOn Aplikaciju i nabavite statistiku u realnom vremenu i izveštaje o potrošnji kako biste poboljšali navike korišćenja. Uz to, Aplikacija vam šalje podsetnike o svim neophodnim aktivnostima održavanja, kako bi produžila vek vašeg aparata i obezbedila sjajne performanse u godinama koje dolaze.

Super Easy iron (lako peglanje)

DUPLO MANJE GUŽVANJA, DUPLO MANJE PEGLANJA. Vaša nova mašina za sušenje smanjuje količinu prevoja zahvaljujući specijalnom ritmu okretanja bubnja u oba smera i sistemu protiv gužvanja, pre i posle ciklusa. Smart senzor za kontrolu vlage takođe garantuje perfektan nivo vlažnosti za olakšano peglanje veša.

Visok otvor vrata

PAMETAN DIZAJN, LAK ZA UPOTREBU. Pozdravite se sa bolom u leđima dok stavljate veš u mašinu. Otvor vrata na novim Candy mašinama je dizajniran tako da bude viši od svih ostalih, kako bi omogućili što lakše punjenje i pražnjenje mašine.

Dodatni programi

Idealno rešenje za svaku potrebu! Otvorite Candy hOn aplikaciju i pristupite listi od više od 40 programa koji vam omogućavaju da brzo dobijete najbolji nivo sušenja odeće. Osim toga, možete da organizujete svoju rutinu tako što ćete sačuvati najčešće korišćene cikluse i podesiti podsetnike za kraj sušenja.

KG Detector

UŠTEDITE DO 70% VREMENA I NOVCA. Nemojte se plašiti da stavite malu količinu veša na sušenje - Candy ima savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite do 70% energije i vremena. Specijalni senzori težine i vlažnosti mere količinu veša i automatski zaustavljaju sušenje kada Veš dostigne željeni nivo osušenosti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji je moguće osušiti od 1 kg do maksimalnog kapaciteta bez nepotrebnih troškova ili presušivanja veša.

Maksimalna fleksibilnost

IZABERITE NAJBOLJI TRENUTAK ZA SUŠENJE VAŠEG VEŠA. Nove Candy mašine za sušenje su napravljene da Vam olakšaju dan, tako da upravo zato možete pokrenuti ciklus sušenja tačno onda kada Vi to želite, sa mogućnošću odlaganja početka sušenja do 23 sata. Sa ovom opcijom možete pokrenuti ciklus sušenja noću, čime možete iskoristiti jeftiniju tarifu struje ili je uključiti da radi dok ste Vi na poslu, kako bi Vas sačekao sveže osušen veš kada se vratite kući.

Tehnička specifikacija

Naziv proizvoda / Kod
CSOE C9DG-S
Šifra proizvoda
31102349
Bar kod
8059019036007
Ugradna / Samostojeća
Samostojeća
Vrsta mašine
Kondenzaciona
Kapacitet pamuka (kg)
9
Povezanost
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
IoT App
hOn
Materijal bubnja
Galvanizovani
Zapremina bubnja (l)
125
Položaj kondenzacione posude
Donji rezervoar
Kontrolna ploča
3D
Napon (V)
220-240
Vrsta utikača
Schuko
Woolmark sertifikat
Da
Odloženi start
Da (do 24h)
Indikator završetka ciklusa
Da
Odabir stupnja sušenja
Da
Odabir vremena sušenja
Da
Indikator začepljenog filtera
Da
Indikator punog rezervoara
Da
Vrata
Glass
Boja
Bela
Boja / Materijal vrata
Bela
Boja / materijal ručke
Bela
Klasa energetske efikasnosti
B
Godišnja potrošnja električne energije (kWh) (1)
616
Klasa efikasnosti kondenzacije (od G min do a A max)
C
Potrošnja električne energije, puno opterećenje - NOVO
5,18
Potrošnja električne energije, delimično opterećenje - NOVO
2,8
Visina sa gornjom pločom (mm)
850
Širina uređaja
596
Dubina uređaja
607
Cabinet depth mm (without pipes and door)
585
Visina upakovanog uređaja (mm)
890
Širina upakovanog uređaja (mm)
650
Dubina upakovanog proizvoda (mm)
620
Bruto težina (kg)
38
Neto težina (kg)
36,3
odabrano 0 proizvodi UporediUporedi