Pojednostavite vaš život sa Candy povezanošću
Pojednostavite vaš život sa Candy povezanošću

Zašto ne bi iskoristili kućne aparate u potpunosti?

Pojednostavite vaš život sa Candy povezanošću

Candy DNA je uvek radila na pojednostavljenju vaše svakodnevnice. That’s why we’ve chosen to empower our products with connectivity: unique solutions specifically thought and created to keep up with every lifestyle and make your life easier and to support you in real-time with the new smart troubleshooting and customer service.

Otkrijte Candy Hub u aplikaciji: pamet koja vam olakšava svakodnevnicu

Aplikacija Candy je mesto gde se sve dešava! Sa svojim jedinstvenim i intuitivnim interfejsom, Candy App će vam omogućiti da lako upravljate svim vašim domaćim aparatima kao jedinstvenim integrisanim ekosistemom. Samo ga preuzmite i uparite svoje proizvode kako biste ušli u Candy povezani svet i pristupili kompletnom skupu dodatnih funkcija i programa. Zahvaljujući Candy Hub-u u Aplikaciji moći ćete daljinski da upravljate svojim aparatima i da direktno razgovarate sa njima preko pametnih zvučnika kada ste kod kuće. Uz to, imaćete pristup kompletnom skupu namenskih sadržaja i funkcija: saveti & trikovi, vodiči za održavanje, kreativne ideje za kuvanje i neočekivane upotrebe.
Ali ima još: Aplikacija će informisati novu Candy uslugu o statusu vašeg aparata, garantujući podršku u realnom vremenu kada je to potrebno.
Aplikacija Candy je stalno obogaćena novim funkcijama koje vaše aparate čine ažuriranim i inovativnim.

Višestruka kontrola
Višestruka kontrola

Isprobajte Candy multicontrol kako biste omogućili dinamičnu i inovativnu interakciju koja uvek odgovara vašim potrebama. Upravljajte i proverite vaše konektovane uređaje bilo kada, gde god da se nalazite. Zaglavili ste se u gužvi a očekujete goste na večeri? Unapred zagrejte rernu preko Candy App- a! Teniski turnin u poslednjem minutu a vi ste i dalje u kancelariji? Pokrenite vašu mašinu za veš! Isprobajte daljinski upravljač Candy i uštedite vreme za stvari koje najviše volite.

Potpuno vođstvo
Potpuno vođstvo

Candy aplikacija vas uvek podržava u razjašnjavanju vaših nedoumica i upravljanju vašim aktivnostima. Otkrijte potpuno novo, pametno iskustvo punog vođenja: niz jednostavnih procedura korak po korak koje će vas brzo dovesti do rešenja koje vam je potrebno. Koji je pravi program? Candy Aplikacija će vam reći! Gde da skladištite određenu hranu? Candy aplikacija zna! Kako da uvek budete u toku sa rokovima trajanja? Candy aplikacija će vas podsetiti! 

Specijalni sadržaj
Specijalni sadržaj

Candy povezani svet je prepun iznenađenja! Koristite Aplikaciju Candy za pristup kompletnom skupu namenskog sadržaja, posebno kreiranog da vam pomogne da koristite svoje aparate u punom potencijalu: posebne recepte, savete & trikove i neočekivane upotrebe koji će vam olakšati i uneti zabavu u svakodnevni život!

Lako održavanje
Lako održavanje

Periodično održavanje je toliko važno da vaši aparati duže rade savršeno, ali zapamtite da to nije uvek lako. Sada možete da se opustite! Vodič “Candy in App” će vam uvek govoriti kako i šta da radite, podržavajući vas u rešavanju manjih problema. Takođe će vam pomoći tako što će vam poslati obaveštenja i pametne podsetnike o neophodnim aktivnostima održavanja za sve vaše povezane aparate. Uz to, Aplikacija će obavestiti servis Candy o tome šta se dešava kako bi oni uvek bili tu da vam pomognu u realnom vremenu.

Praćenje efikasnosti
Praćenje efikasnosti

Efikasnost nije optimalna i Candy to zna. Zahvaljujući Candy Aplikaciji uvek možete biti obavešteni o potrošnji vaših aparata, dobiti informacije o najkorišćenijim programima i naučiti kako da poboljšate performanse i optimizujete efikasnost potrošnje putem posvećenih saveta.

Koja je razlika između aplikacija simply-Fi i hOn?

Iako je simply-Fi prva aplikacija koju je razvila kompanija Candy, svi uređaji povezani sa kompanijom Candy proizvedeni nakon 2020. godine koriste hOn: novo čvorište za povezivanje kompanije Haier Group. Neki proizvodi sa aplikacijom simply-Fi su i dalje dostupni na tržištu, ali to nije problem: obe aplikacije vam omogućavaju da u potpunosti uživate u funkcijama pametnog povezivanja kompanije Candy. Dakle, koju aplikaciju da preuzmem? Jednostavno: onu koja je prikazana na proizvodu! Ako imate dodatnih pitanja, obratite nam se.

Preuzmite candy simply-Fi aplikaciju

APPSTORE
HUAWEI
google

Više od Candy povezanog sveta

Video recepti
Video receptiOtkrijte više
Saveti&trikovi
Saveti & TrikoviOtkrijte više
Otkrijte više
Kako daOtkrijte više