About us
About us

Brilijantne i jednostavne ideje za vaš svakodnevni život

Candy podrazumeva pametne ideje da pojednostavite svoju svakodnevnicu: kompletan asortiman povezanih proizvoda i jedinstvenih rešenja. Uvek obezbeđujući najbolju vrednost za novac, Candy kreira pristupačne tehnologije koje se lako koriste za različite kategorije proizvoda kućnih aparata. Dizajn, pažnja na detalje i snažan odnos prema pametnom, savremenom i lakom načinu života su ono što čini Candy Italijanski dodir tako jedinstvenim.

Naše vrednosti

Pametno

Candy nudi pametne ideje kako bi pojednostavio vaš svakodnevni život sa kompletnim asortimanom povezanih aparata i unikatnim, brilijantnim rešenjima.

Dostupno

Zato što konstantno nudi nešto više uz niže cene, Candy stavlja dostupnost kao jednu od ključnih vrednosti.

Italijanski

Candy ima Italijanski dodir koji možete osetiti u dizajnu proizvoda, pažnju usmerenu na detalje i u odnosu brenda prema kućnom životu, hrani i načinu života uopšte.

Smart uređaji koji vam olakšavaju svakodnevnicu

Candy DNA oduvek je usmeren na pojednostavljenje vašeg svakodnevnog života. Zato smo odlučili da osnažimo naše proizvode povezanošću. Komunicirajte sa svojim uređajima, jednostavno, preko svojih mobilnih uređaja ili digitalnih pomoćnika koristeći Candy aplikaciju. Zahvaljujući svojim naprednim intuitivnim funkcijama, Candy aplikacija će vam pružiti praktične odgovore i korisne sadržaje, kako bi upravljanje vašim svakodnevnim poslovima bilo lakše i jednostavnije.

Otkrijte Candy povezane uređaje

Haier Europe

Haier Europe je deo Haier Smart Home, brenda No. 1 globalno u velikim aparatima i među Kompanijama Fortune Global 500. Naveden na Šangajskoj berzi (SHA: 600690) od 1993, Haier Smart Home je prisutan na svih 5 kontinenata sa 25 industrijskih parkova, 10 istraživačkih i razvojnih centara i oko 100.000 zaposlenih. Sa operativnim prihodom u vrednosti od 25 milijardi evra u 2019. godini, globalna prodajna mreža kompanije pokriva više od 160 zemalja. Haierova vizija je da postane globalni lider u IoT-u za pametne kućne aparate. Haier Smart Home je prva kineska kompanija koja je ušla na D-Share tržište Međunarodne berze Kine i Evrope (CEINEX D-Share Market) u Frankfurtu u oktobru 2018. godine, sa ciljem da promoviše brend i podrži njegov rast poslovanja na međunarodnom nivou i u Evropi, gde kompanija računa na uspešne brendove kao što su Candy, Hoover, Haier, Rosières, GE Appliances i Fisher&Paykel. Evropsko sedište kompanije nalazi se u Brugherio (MB), u Italiji.

CANDY HOOVER D.O.O. BEOGRAD
Beograd - Trešnjinog Cveta 1, Bulevar Zorana Djindjica 67/18, 11070