RO4H7A1TCEXSRapidÓ

Samostojeća, Slim model, 7 Kg, A+ Klasa, Bela, Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
Candy RapidÓ: najlakši način za uštedu vremena
 • Brzi programi
 • Toplotna pumpa
 • Dodatni sadržaji na aplikaciji
 • Dodatni ciklusi
 • Slim
 • EasyCase posuda
 • Super lako peglanje
 • KG detektor
 • Memory funkcija
 • Odloženi start
 • Upravljanje glasom
 • Maksimalni komfort upravljanja
 • Program za vunu
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
Položaj kondenzacione posudeRezervoar u vratima
Odloženi startDa (do 24h)
Broj programa15+1

RapidÓ

Candy RapidÓ je najbrža i najudobnija mašina za sušenje veša dizajnirana da učini vašu dnevnu rutinu jednostavnijom i lakšom nego ikada pre. Ima najkompletniji set od 7 brzih ciklusa, za manje od 90 minuta.

Kompletan set brzih programa

Candy mašine za sušenje veša nude inovaciju na tržištu - čak 7 brzih programa u trajanju od 30 do 90 minuta, za sve potrebe korisnika. Raznolikost upotrebe, brzina i pouzdanost - pametno rešenje uz najbolju vrednost za novac.

Toplotna pumpa

Koliko ste puta poželeli istovremeno koristiti dva kućnauređaja, ali se bojite da vaš osigurač to neće izdržati? Candy je osmislio rešenje: sistem sušenja baziran na toplotnoj pumpi za značajnu uštedu energije - samo 0.7 kW/H, oko trećine potrošnje standardne kondenzacijske sušilice. Tajna je u sistemu zatvorenog kruga koji sprečava nepotrebno rasipanje topline radom na nižim temperaturama. Rezultat je mogućnost istovremene upotrebe sušilice i mašine za pranje veša ili drugih kućnih uređaja - ušteda ne samo energije, već i vremena.

Pametno korisničko iskustvo

Uređaji s WIFI povezivanjem nude mogućnost upravljanja na daljinu putem simply-Fi aplikacije uz pristup mnoštvu korisnih sadržaja poput dodatnih funkcija, saveta i trikova za održavanje i tehničke podrške.

VIŠE OD 20 DODATNIH PROGRAMA

Uz Candy simply Fi aplikaciju budite u kontaktu s vašom mašinom za sušenje veša. Uz DOWNLOAD CYCLES funkciju, preuzmite i pokrenite više od 20 dodatnih programa sušenja.

Slim

SAVRŠENO ISKUSTVO SUŠENJA SA MANJE ZAUZETOG PROSTORA. Danas ljudi sve više i više moraju da optimizuju prostor, tako da Vam Candy pruža jedinstveno rešenje: nova mašina za sušenje jedina na tržištu koja može da se stavi na Slim veš mašinu. Zajedno zauzimaju do 46 cm dubine i imaju kapacitet do 7 kg: ovo je perfektan Smart par koji će Vam omogućiti visok komfor pranja i sušenja, baš kao i modeli standardne veličine.

Easy Case

Kod kupovine mašine za sušenje, korisnicima su najvažnija ušteda energije i velik kapacitet, ali kod kuće ostale funkcije postaju važnije. Kako bi rešio svakodnevnu brigu, Candy je osmislio inovativnu EasyCase kondenzacijsku posudu! EasyCase jedinstveno je rešenje za sakupljanje kondenzata koji nastaje tokom ciklusa sušenja, smešteno u vratima. Ergonomska ručka i uravnotežen oblik EasyCase posude čine uklanjanje kondenzada jednostavnijim nego ikad! Ušteda vode je zagarantovana: uz EasyCase, kondenzat je lakši za kasnije korišćenje jer se neće slučajno izliti iz posude.

Super Easy iron (lako peglanje)

DUPLO MANJE GUŽVANJA, DUPLO MANJE PEGLANJA. Vaša nova mašina za sušenje smanjuje količinu prevoja zahvaljujući specijalnom ritmu okretanja bubnja u oba smera i sistemu protiv gužvanja, pre i posle ciklusa. Smart senzor za kontrolu vlage takođe garantuje perfektan nivo vlažnosti za olakšano peglanje veša.

KG Detector

UŠTEDITE DO 70% VREMENA I NOVCA. Nemojte se plašiti da stavite malu količinu veša na sušenje - Candy ima savršeno rešenje koje će Vam omogućiti da uštedite do 70% energije i vremena. Specijalni senzori težine i vlažnosti mere količinu veša i automatski zaustavljaju sušenje kada Veš dostigne željeni nivo osušenosti. Zahvaljujući ovoj tehnologiji je moguće osušiti od 1 kg do maksimalnog kapaciteta bez nepotrebnih troškova ili presušivanja veša.

Memory

SAČUVAJTE VAŠA OMILJENA PODEŠAVANJA. Kada pronađete savršeno podešavanje za svaki ciklus, možete ih sačuvati za buduća korišćenja. Sa Memory funkciojom umesto biranja programa i opcija svaki put, možete sve učiniti na dodir jednog dugmeta.

Maksimalna fleksibilnost

IZABERITE NAJBOLJI TRENUTAK ZA SUŠENJE VAŠEG VEŠA. Nove Candy mašine za sušenje su napravljene da Vam olakšaju dan, tako da upravo zato možete pokrenuti ciklus sušenja tačno onda kada Vi to želite, sa mogućnošću odlaganja početka sušenja do 23 sata. Sa ovom opcijom možete pokrenuti ciklus sušenja noću, čime možete iskoristiti jeftiniju tarifu struje ili je uključiti da radi dok ste Vi na poslu, kako bi Vas sačekao sveže osušen veš kada se vratite kući.

Komunicirajte sa vašom mašinom za sušenje

Kako osušiti omiljene farmerke ili košulju koju volite? Upravljajte vašom mašinom glasom pomoću pametnog telefona ili pitajte digitalne asistente kada ste kod kuće.

NENADMAŠNA ERGONOMIJA

Candy RAPIDÓ modeli opremljeni su višim i većim vratima bubnja - svakodnevna borba s vašim vešom stvar je prošlosti. Nov dizajn olakšava ubacivanje i vađenje veša- izuzetno brzo i lako.

VAŠA VUNA JE U DOBRIM RUKAMA

Vaša mašina za sušenje će znati kako da tretira vunene stvari, zahvaljujući kontroli temperature i posebnom ritmu okretanja bubnja. To znači da ne treba da se plašite da ćete oštetiti Vašu najosetljiviju garderobu: jednostavno podesite program za Vunu, odobren od Woolmark-a, a mašina će minimizirati efekte trenja i nežno sušiti stvari na nižoj temperaturi.

Tehnička specifikacija

Naziv proizvoda / Kod
RO4H7A1TCEXS
Šifra proizvoda
31102374
Bar kod
8059019037363
Ugradna / Samostojeća
Samostojeća
Vrsta mašine
Slim model
Kapacitet pamuka (kg)
7
Motor
Standardni AC (kolektorski)
Povezanost
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
IoT App
hOn
Materijal bubnja
Inox
Zapremina bubnja (l)
99
Položaj kondenzacione posude
Rezervoar u vratima
Kontrolna ploča
5D
Napon (V)
220-240
Vrsta utikača
Schuko
Broj programa
15+1
Odloženi start
Da (do 24h)
Indikator završetka ciklusa
Da
Odabir vremena sušenja
Da
Elektronski senzor vlage
Da
Indikator začepljenog filtera
Da
Indikator punog rezervoara
Da
Vrata
Transparentna sa EasyCase posudom
Boja
Bela
Boja / Materijal vrata
Hromirana
Boja / materijal ručke
Bela
Klasa energetske efikasnosti
A+
Godišnja potrošnja električne energije (kWh) (1)
269
Klasa efikasnosti kondenzacije (od G min do a A max)
B
Potrošnja električne energije, puno opterećenje - NOVO
2,25
Potrošnja električne energije, delimično opterećenje - NOVO
1,2
Visina sa gornjom pločom (mm)
850
Dubina uređaja
486
Cabinet depth mm (without pipes and door)
465
Visina upakovanog uređaja (mm)
650
Širina upakovanog uređaja (mm)
596
Dubina upakovanog proizvoda (mm)
540
Bruto težina (kg)
39
Neto težina (kg)
37,5
odabrano 0 proizvodi UporediUporedi