Organizujte svoju kuhinju rešenjima za uštedu prostora
07/11/18

Organizujte svoju kuhinju rešenjima za uštedu prostora

Kuhinja je uvek najposećenija prostorija u domu: pored nameštaja, moramo uzeti u obzir i aparate, posude za hranu i sav pribor, koji su donekle glomazni, a opet neophodni za pripremu obroka. Ako imate veliku kuhinju, onda nije potrebno mnogo da racionalizujete prostor i uklopite ga kako bi bio maksimalno udoban; Međutim, kada je raspoloživi prostor ograničen, organizacija svakog elementa postaje od vitalnog značaja za najbolje korišćenje svakog kutka kuhinje. Otkrijmo kako da najbolje iskoristimo raspoloživi prostor u maloj kuhinji.

Nameštaj za male kuhinje koji štedi prostor

Čak i mala kuhinja može biti udobna i funkcionalna sa pedantnim, detaljnim planiranjem. Najbitniji element sastoji se u izboru nameštaja i kućnih aparata, koji su takođe dostupni u formatima za uštedu prostora.
Tako što ćete se opredeliti za multifunkcionalni nameštaj, moći ćete da optimizujete svoj prostor, jer ćete moći da ga koristite na mnoštvo različitih načina: na primer, nameštaj opremljen točkovima i fiokama idealan je za serviranje obroka, može se koristiti kao radna površina, a često je opremljen i praktičnim pregradama.
Da biste dobili dodatan prostor, mogli biste da instalirate police i rafove, čime biste maksimalno iskoristili visinu zida, a klasične stolice možete zameniti preklopnim i laganim modelima ili onima koji efektivno 'nestaju' ispod stola. Pribor, šerpe i lonci se mogu okačiti na kuke ili ih složite od manje ka većoj i uštedećete prostor.
Izbor stola treba napraviti tako da se u obzir uzimaju rešenja koja najbolje optimizuju volumene u prostoriji. Ako ne želite da se opredelite za sto na rasklapanje, barski stolovi predstavljaju modernu i funkcionalnu alternativu, idealno uparenu sa visokim stolicama.
Da bi se izbeglo ostavljanje bilo kakvog dragocenog prostora upražnjenim, moguće je iskoristiti prazne ćoškove ugradjom polica i rafova.

Candy rešenja za uštedu prostora

Candy nudi brojne pametne ideje za uštedu prostora bez potrebe da se odustaje od performansi proizvoda, zahvaljujući kompaktnim, ali funkcionalnim alternativama.

U Candy asortimanu, naći ćete klasične šporete različitih veličina i šporete pogodne za sve vaše zahteve, od praktičnih opcija sa električnom ili gasnom pločom, do šestougaonih, mešovitih, električnih ili gasnih alternativa.

Usmerimo sada pažnju ka frižideru, jednom od električnih aparata koji bi mogao da bude razlog za zabrinutost u maloj kuhinji. Candy ima više modela dizajniranih da zadovoljavaju svačije potrebe, predstavljajući ogroman izbor i nudeći frižidere različitih dubina i visina, kao i ugradne i samostojeće verzije koje kombinuju i frižider i zamrzivač.

povezani članci

Kada je kreirana prva mikrotalasna rerna?

Smart Solutions

Kada je kreirana prva mikrotalasna rerna?
Godinama koristimo benefite mikrotalasnih rerni – ali kada je prva proizvedena i ko je proizveo? Nastavite sa čitanjem i saznajte.
Koji je najbolji način za pranje jastučnica?

How To, Smart Solutions

Koji je najbolji način za pranje jastučnica?
Vreme je za pranje jastučnica? Otkrijte savršen način za to.
Eko mašinsko pranje

How To, Smart Solutions

Eko mašinsko pranje: šta je to i kako funkcioniše? Sve što treba da znate za veš koji ne zagađuje
Da li je moguće oprati veš uz zaštitu životne sredine i uštedu novca? Evo šta znači program eko pranja i kako funkcioniše.
Rešenja za uštedu prostora u vešernicama i kupatilima

Smart Solutions

Rešenja za uštedu prostora u vešernicama i kupatilima

Prethodni članak

Smart Solutions

Kupio bih mašinu za sušenje veša, ali se bojim da mi može oštetiti odeću i da će bitno uvećati troškove. Da li je to tačno?

Sledeći članak
Kupio bih mašinu za sušenje veša, ali se bojim da mi može oštetiti odeću i da će bitno uvećati troškove. Da li je to tačno?