Kako pravilno rukovati policama u vašoj rerni
06/04/20

Kako pravilno rukovati policama u vašoj rerni

 

Saznajte kako da koristite police u vašoj rerni u zavisnosti od vaših potreba ili potreba recepta koji želite da spremite

Upravo ste kupili novu rernu? Ne znate kako se ona pravilno koristi? Onda bi ovaj članak mogao da vam bude od pomoći. Danas ćemo vam otkriti kako se police od rerne koriste u zavisnosti od vrste recepta i kuvanja, osiguravajući da izbegnete prekuvanu (ili nedovoljno kuvanu) hranu i uživate u profesionalno spremljenim jelima.

Gornja, srednja i donja polica?

  • Gornja pozicija je korisna ako želite brzo da kuvate na visokim temperaturama ili da koristite roštilj. Ovakvi recepti često uključuju krompir, piletinu ili namirnice koje zahtevaju gratiniranje, kao što su ukusni, pečeni škampi.
  • Srednja polica je pogodna za kuvanje jela koja zahtevaju umerene temperature na duži vremenski period, kao što su pečenje ili razne vrste kolača..
  • Na kraju, donja polica, koja je blizu izvora toplote, odlična je za pekarske proizvode kao što su hleb i peciva, ali i za pice i koje zahtevaju kratku izloženost intenzivnim temperaturama.

Unutrašnja zapremina rerne

Ako imate rernu sa više unutrašnjih zapremina, više nećete morati da čekate da jedno jelo bude gotovo kako biste pripremali drugo. Ove rerne imaju veći unutrašnji kapacitet koji će vam omogućiti da kuvate na više nivoa zahvaljujući savršenom protoku toplog vazduha koji će garantovati maksimalnu fleksibilnost u kuhinji. Umesto toga, ukoliko ne biste da mešate ukuse i mirise, možete koristiti poseban separator da biste rernu pretvorili u dve odvojene i nezavisne rerne. Neverovatno, zar ne?

Izaberite idealnu rernu po svojoj meri

Kada ste u nedoumici koju policu za rernu da koristite, imajte na umu vrstu recepta koji pratite. Obično će poslednji koraci recepta uključivati uputstva za kuvanje za optimalan rezultat.

A ako ipak treba da kupite novu rernu, otkrijte Candy Connected Rerne koje su opremljene funkcijama povezivanja i glasovnom komandom koja nikada ranije nije bila integrisana u rerne ovog tipa.

Candy simply-Fi Aplikacija sadrži preko 200 namenskih recepata, omogućavajući vam da razgovarate sa svojom rernom i daljinski je kontrolišete gde god da se nalazite. Ovaj sistem povezivanja će vam omogućiti da brže i lakše spremate ukusna jela za svoju porodicu i goste! Pored toga, možete odabrati i novu konektovanu rernu sa funkcijom pare , koja će vam omogućiti da domaći hleb bude hrskav spolja i mekan iznutra: vaši gosti biće oduševljeni!

povezani članci

Kako koristiti mašinu za pranje i sušenje bez bespotrebnog trošenja vode ili energije: Kako koristiti mašinu za pranje i sušenje bez uvećanih troškova!

How To

Kako koristiti mašinu za pranje i sušenje bez bespotrebnog trošenja vode ili energije: Kako koristiti mašinu za pranje i sušenje bez uvećanih troškova!
Koliko električne energije troši mašina za pranje i sušenje veša: sve što treba da znate da biste uštedeli
Eko mašinsko pranje

How To, Smart Solutions

Eko mašinsko pranje: šta je to i kako funkcioniše? Sve što treba da znate za veš koji ne zagađuje
Da li je moguće oprati veš uz zaštitu životne sredine i uštedu novca? Evo šta znači program eko pranja i kako funkcioniše.
Pranje zavesa: Kompletan vodič i saveti

How To, Smart Solutions

Pranje zavesa: Kompletan vodič i saveti
Kompletan vodič za pranje zavesa u mašini za pranje veša bez greške i uništavanja tkanina: kako tretirati lan, svilu i druge materijale.
Pametan rad: saveti za pauzu za jelo na poslu

How To

Pametan rad: saveti za pauzu za jelo na poslu

Prethodni članak

How To

Dezinfekcija posuđa u mašini za sudove

Sledeći članak
Dezinfekcija posuđa u mašini za sudove