BlogHow To
Kako pravilno rukovati policama u vašoj rerni
06/04/20

Kako pravilno rukovati policama u vašoj rerni

 

Saznajte kako da koristite police u vašoj rerni u zavisnosti od vaših potreba ili potreba recepta koji želite da spremite

Upravo ste kupili novu rernu? Ne znate kako se ona pravilno koristi? Onda bi ovaj članak mogao da vam bude od pomoći. Danas ćemo vam otkriti kako se police od rerne koriste u zavisnosti od vrste recepta i kuvanja, osiguravajući da izbegnete prekuvanu (ili nedovoljno kuvanu) hranu i uživate u profesionalno spremljenim jelima.

Gornja, srednja i donja polica?

  • Gornja pozicija je korisna ako želite brzo da kuvate na visokim temperaturama ili da koristite roštilj. Ovakvi recepti često uključuju krompir, piletinu ili namirnice koje zahtevaju gratiniranje, kao što su ukusni, pečeni škampi.
  • Srednja polica je pogodna za kuvanje jela koja zahtevaju umerene temperature na duži vremenski period, kao što su pečenje ili razne vrste kolača..
  • Na kraju, donja polica, koja je blizu izvora toplote, odlična je za pekarske proizvode kao što su hleb i peciva, ali i za pice i koje zahtevaju kratku izloženost intenzivnim temperaturama.

Unutrašnja zapremina rerne

Ako imate rernu sa više unutrašnjih zapremina, više nećete morati da čekate da jedno jelo bude gotovo kako biste pripremali drugo. Ove rerne imaju veći unutrašnji kapacitet koji će vam omogućiti da kuvate na više nivoa zahvaljujući savršenom protoku toplog vazduha koji će garantovati maksimalnu fleksibilnost u kuhinji. Umesto toga, ukoliko ne biste da mešate ukuse i mirise, možete koristiti poseban separator da biste rernu pretvorili u dve odvojene i nezavisne rerne. Neverovatno, zar ne?

Izaberite idealnu rernu po svojoj meri

Kada ste u nedoumici koju policu za rernu da koristite, imajte na umu vrstu recepta koji pratite. Obično će poslednji koraci recepta uključivati uputstva za kuvanje za optimalan rezultat.

A ako ipak treba da kupite novu rernu, otkrijte Candy Connected Rerne koje su opremljene funkcijama povezivanja i glasovnom komandom koja nikada ranije nije bila integrisana u rerne ovog tipa.

Candy simply-Fi Aplikacija sadrži preko 200 namenskih recepata, omogućavajući vam da razgovarate sa svojom rernom i daljinski je kontrolišete gde god da se nalazite. Ovaj sistem povezivanja će vam omogućiti da brže i lakše spremate ukusna jela za svoju porodicu i goste! Pored toga, možete odabrati i novu konektovanu rernu sa funkcijom pare , koja će vam omogućiti da domaći hleb bude hrskav spolja i mekan iznutra: vaši gosti biće oduševljeni!

Vezane objave

Candy RapidÓ: kako da iskoristite maksimum vaše mašine

How To

Candy RapidÓ: kako da iskoristite maksimum vaše mašine
Korišćenje odgovarajućeg ciklusa pranja vam može uštedeti vreme uz istovremeno očuvanje kvaliteta vlakana. U nastavku ćemo vam otkriti prednosti svih Candy RapidÓ specijalnih ciklusa pranja.
5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču

How To

5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču
Kada jednom isprobate indukcionu ploču više nećete moći bez nje. Govorimo o Candy indukcionim pločama, sadašnjosti i budućnosti kuvanja.
Na koju temperaturu treba podesiti frižider da bi skladištenje hrane bilo pravilno?

How To

Na koju temperaturu treba podesiti frižider da bi skladištenje hrane bilo pravilno?
Od pravilne organizacije do hrane koja se ne odlaže u frižidera

How To

Pametan rad: saveti za pauzu za jelo na poslu

Prethodni članak

How To

Dezinfekcija posuđa u mašini za sudove

Sljedeći članci