Kućni aparati za uštedu vremena i energije
18/09/23

Kućni aparati za uštedu vremena i energije

Kućni aparati su u srcu svakog doma. Od pranja veša do kuvanja, svaki od njih igra ključnu ulogu u olakšavanju vaše svakodnevnice. Ali koji su najkorisniji uređaji?

Uvek žurba, hiljadu misli u glavi i malo vremena za kućne poslove? U najprometnijim danima od suštinske je važnosti da imate pametne uređaje visokih performansi koji vam mogu pomoći u svakodnevnim kućnim poslovima i pružiti vam miran način života bez stresa.

Zahvaljujući funkcijama koje nude, možete optimizovati čišćenje, kuvanje i pranje veša bez trošenja više vremena na njih nego što je potrebno, uz uštedu električne energije i potrošnje.

Kućni aparati: Zašto izabrati Smart uređaje

Inteligentni, efikasni i povezani direktno na vaš smartfon: smart kućni uređaji su inovativni uređaji koji pojednostavljuju svakodnevne rutine na mnoštvo načina ostavljajući vam više vremena za omiljene aktivnosti. Povezanost vam omogućava daljinsko upravljanje uređajem, što optimizuje vaše vreme i energiju, ali štedi novac i čuva životnu sredinu. Kako?

Candy pametni kućni aparati povezani su sa hOn aplikacijom, omogućavajući vam na taj način da lako kontrolišete sve svoje uređaje kao čitav integrisani ekosistem i da pristupite sveobuhvatnom nizu namenskih sadržaja i funkcija, kao što su:

  • Daljinsko upravljanje: Sa Multicontrollo sistemom možete daljinski kontrolisati svoje uređaje gde god da se nalazite: aktivirajte, isključite ili ih programirajte čak i kada niste kod kuće.
  • Dodatni sadržaj:aplikacija hOn vam daje pristup svetu predloga, saveta, recepata i tutorijala koji vam pomažu da maksimalno iskoristite svoje kućne aparate.
  • Održavanje: zahvaljujući vodiču i podsetnicima za održavanje, možete produžiti životni vek vaših uređaja i zadržati njihovu energetsku efikasnost.
  • Statistika:ušteda je lakša uz Candy. Pomoću aplikacije hOn možete ostati u toku sa energijom koju koriste vaši uređaji, pronaći informacije o najčešće korišćenim programima i poboljšati njihovu efikasnost zahvaljujući posvećenim savetima.

 

Kuhinjski aparati: Lista osnovnih stvari 

Rerne, mikrotalasne rerne i mašine za pranje sudova su najkorisniji uređaji u svakoj kuhinji. Ali koje karakteristike ne treba potceniti kada je u pitanju kupovina novog uređaja? Hajde da saznamo koje smart kućne aparate treba da izaberete da biste pojednostavili život u kuhinji.

Smart rerna: najbolja za uštedu vremena

Rerna je definitivno jedan od uređaja bez kojeg ne možete, posebno ako ste osoba koja voli da eksperimentiše u pripremi jela.

Na primer, zahvaljujući brojnim karakteristikama Candy rerne, možete pripremiti jela dostojna profesionalih kuvara, sa više od 350 recepata i mnoštvom saveta dostupnih u hOn aplikaciji. Ili možete naučiti kako da pravite picu i mnoga druga jela, zahvaljujući brojnim dodacima za rernu i posebnim programima. I sve se to može učiniti mnogo brže pomoću daljinskog upravljanja. Zaglavili ste u saobraćaju i morate da pripremite večeru za goste u poslednjem trenutku? Aktivirajte funkcija zagrevanja i kada se vratite kući vaša rerna će biti spremna za kuvanje vašeg omiljenog jela!

Kada završite sa kuvanjem, ne zaboravite da očistite rernu. Mnoge Candy rerne vam to olakšavaju sa svojim efikasnim prirodnim sistemima za čišćenje kao što je Aquactiva, koji garantuju lako čišćenje i potpunu dezinfekciju bez gubljenja vremena.

Korisni uređaji? Smart mikrotalasna rerna

Mikrotalasna rerna je nesumnjivo jedna od osnovnih stvari u vašoj kuhinji. Kompaktan dizajn, zauzeće malo prostora, uz savršeno brzo pripremanje, zagrevanje i kuvanje obroka za nekoliko minuta. Ali to nije sve! Da li ste znali da možete brzo da sterilišete flašice za bebe? Ili da odmrznete večeru u poslednjem trenutku? Bez obzira na vaše potrebe, Candy mikrotalasne rerne imaju mnoštvo programa i funkcija kao što su Grill i Defrost funkcija.

Štaviše, sa aplikacijom hOn dobićete mnoštvo saveta, tako da možete naučiti sve tajne o metodama kuvanja i brzim receptima, i otkriti alternativne načine korišćenja vaše mikrotalasne rerne.

Mašina za pranje sudova: kućni aparat koji nikada ne treba potceniti

Mašina za pranje sudova je možda jedan od najkorisnijih uređaja u vašoj kuhinji. I ovde bi trebalo da razotkrijemo mit: suprotno onome što mnogi misle, nije efikasnije ručno pranje sudova. Važno je odabrati efikasnu mašinu i po energetskoj klasi i po performansama.

Candy pametne mašine za pranje sudova kao što su mašine iz linije Brava, na primer, nude jedan od najbržih ciklusa pranja na tržištu. Koristeći Zoom tehnologiju visokog pritiska, vaši tanjiri i čaše će biti blistavo čisti za samo 39 minuta. Štaviše, sa maksimalnim kapacitetom od 16 kompleta posuđa, možete odložiti do 201 komada posuđa i oprati ih sve u jednom ciklusu. Ovo vam omogućava da smanjite otpad do 40%*, štedeći velike količine vremena, struje i vode.

Kada govorimo o pranju, hajde da vidimo koji su kućni aparati najkorisniji kada je u pitanju vaš veš.

*Podaci izračunati za 11 godina u poređenju sa klasom G.

Kupatilo: mašina za pranje i sušenje veša ili mašina za sušenje veša? 

Da li je najbolje izabrati mašinu za pranje i sušenje veša ili mašinu za veš i odvojenu mašinu za sušenje? Naravno, to u velikoj meri zavisi od vaših potreba, posebno ako imate ograničen prostor i malo vremena da bi ste osušili veš na prirodan način. Danas su najnaprednije mašine za pranje i sušenje veša poput Candy modela jednako dobre kao i odvojene mašine, u to nema sumnje! Sa pametnom mašinom za pranje i sušenje veša možete imati čistu, suvu odeću u samo nekoliko koraka, zahvaljujući brzim programima i inovativnim funkcijama kao što je odloženi start, što vam omogućava da pokrenete ciklus pranja u vreme koje odaberete, koristeći najpovoljnije vreme čak i kada niste kod kuće.

Štaviše, Candy mašine za pranje i sušenje veša minimiziraju otpad i optimizuju efikasnost domaćinstva. Zahvaljujući Quick&Clean tehnologiji, senzori težine detektuju veličinu tereta i automatski prilagođavaju količinu vode i električne energije koja se koristi, smanjujući potrošnju do 70%.

Svaki od ovih kućnih aparata je od suštinskog značaja za olakšavanje kućnih poslova i unapređenje života bez žrtvovanja efikasnosti i performansi. Ali nemojte zaboraviti da, da biste zadržali performanse tokom vremena, morate paziti i redovno čistiti sve svoje uređaje koristeći profesionalne, ekološki prihvatljive proizvode kao što je Care+Protect Ecological linija.

Sada kada znate koji su uređaji najkorisniji u kući, organizovanje kućnih poslova biće lakše nego ikad!

povezani članci

Eko mašinsko pranje

How To, Smart Solutions

Eko mašinsko pranje: šta je to i kako funkcioniše? Sve što treba da znate za veš koji ne zagađuje
Da li je moguće oprati veš uz zaštitu životne sredine i uštedu novca? Evo šta znači program eko pranja i kako funkcioniše.
Pranje zavesa: Kompletan vodič i saveti

How To, Smart Solutions

Pranje zavesa: Kompletan vodič i saveti
Kompletan vodič za pranje zavesa u mašini za pranje veša bez greške i uništavanja tkanina: kako tretirati lan, svilu i druge materijale.
Poređenje uređaja klase A: da li su zaista tako dobri?

How To, Smart Solutions

Poređenje uređaja klase A: da li su zaista tako dobri?
Zašto su aparati klase A bolji i koliko troše.
Mašine za veš sa funkcijom pare: tkanine, temperature i prednosti

How To

Mašina za pranje veša sa parom: Potpuni vodič za najbolje očuvane tkanine!

Prethodni članak

How To

Kako postići maksimalnu energetsku efikasnost svojih kućnih aparata? Od pametnih režima do vremenskih intervala niske potrošnje

Sledeći članak
Energetski efikasni uređaji: kako uštedeti