BlogHow To
Candy smart vinska vitrina: koji je najlakši način za upravljanje vašim flašama
25/05/21

Candy smart vinska vitrina: koji je najlakši način za upravljanje vašim flašama

hOn smart mogućnosti

U prethodnom članku smo diskutovali o funkcijama hOn App-a koje vam pomažu da pronađete najbolje parove hrane I vina i pratite vremensku osu vina. Ali to nije sve! Zamislimo da planirate večeru sa prijateljima, niste kod kuće i morate da znate koliko ste i koje ste flaše vina uskladištili. Sve što treba da uradite jeste da otvorite hOn Aplikaciju i pogledate: pronaći ćete sve što vam je potrebno.

U ovom članku ćemo produbiti ovu temu fokusirajući se na još dve pametne funkcije koje vam omogućavaju da uvek proveravate vina koja ste uskladištili i sačuvate vaša omiljena.

Kako? Pristupite svojoj Candy hOn aplikaciji i saznajmo zajedno.

My Wine sekcija

Kada otvorite aplikaciju, uživaćete u njenom interfejsu koji se lako koristi.

Idite u meni i kliknite na odeljak "My Wine".

Ovde možete konsultovati spisak svih vina koja ste skenirali i odložili u vinskoj vitrini. Klikom na dugme "Detalji" na plavoj kartici, dobićete niz korisnih informacija o vašem vinu, kao što su njegove karakteristike, vinarija odakle je vino i uparivanje hrane s odabranim vinom. Takođe možete proveriti koliko vam je flaša ostalo u vitrini, ručno povećati ili smanjiti njihovu količinu, a ako se odlučite da otvorite jednu od njih, kliknite na dugme "Pij vino".

Zahvaljujući ovoj funkciji, nikada nećete ostati bez vašeg omiljenog vina.

Ako vam je lista predugačka i ne možete da nađete crno vino koje tražite, pritisnite beli krug sa desne strane: podesite prave filtere i gotovo!

Sekcija “Favoriti”

Sekcija " My Wine ", između ostalog, omogućava vam da sačuvate vina koja najviše volite kao omiljena, samo klikom na simbol srca. Kako da pristupite ovoj sekciji?

Pristupite kontrolnoj tabli aplikacije Vinske Vitrine, a zatim ćete videti najnovija obaveštenja, Istoriju vina i na kraju sekciju Favoriti. Ove takođe, plava kartica pokazuje mnogo korisnih informacija o vašem vinu i daje vam priliku da ocenite svoje vinsko iskustvo.

Ne zaboravite da ažurirate listu kako biste izbegli neprijatno iznenađenje kada odlučite da otvorite šampanjac usred važnog datuma.

Ovo je bio samo jedan deo, međutim postoji još mnogo stvari koje možete da uradite sa hOn Aplikacijom kako bi vaše vinsko iskustvo bilo još pametnije. Želite li da saznate više?

Posetite ovu stranicu!

Vezane objave

How To

Steam washer: the complete guide to the best fabrics to wash this way!
Candy RapidÓ: kako da iskoristite maksimum vaše mašine

How To

Candy RapidÓ: kako da iskoristite maksimum vaše mašine
Korišćenje odgovarajućeg ciklusa pranja vam može uštedeti vreme uz istovremeno očuvanje kvaliteta vlakana. U nastavku ćemo vam otkriti prednosti svih Candy RapidÓ specijalnih ciklusa pranja.
5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču

How To

5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču
Kada jednom isprobate indukcionu ploču više nećete moći bez nje. Govorimo o Candy indukcionim pločama, sadašnjosti i budućnosti kuvanja.
Na koju temperaturu treba podesiti frižider da bi skladištenje hrane bilo pravilno?

How To

Na koju temperaturu treba podesiti frižider da bi skladištenje hrane bilo pravilno?

Prethodni članak

How To

Kako bezbedno odmrznuti meso u mikrotalasnoj pećnici

Sljedeći članci
Kako bezbedno odmrznuti meso u mikrotalasnoj pećnici