BlogHow To
Candy RapidÓ: kako da iskoristite maksimum vaše mašine
08/09/21

Candy RapidÓ: kako da iskoristite maksimum vaše mašine

Pronađite savršen ciklus pranja

Kada je pranje veša u pitanju, većina ljudi meša različitu odeću i tkanine i pere ih pod istim programom pranja.

Da li i vi spadate u tu grupu?

Ako da, trebalo bi da znate da svoju mašinu za pranje veša možete koristiti u punom potencijalu tako što ćete odabrati idealan ciklus za svaku vrstu garderobe. To nije komplikovana procedura, to je zaista jednostavna aktivnost koja vam može uštedeti vreme uz istovremeno očuvanje kvaliteta vaše odeće.

U ovom članku ćete saznati kako da na najbolji način iskoristite brze cikluse vaše RapidÓ mašine za veš.

Svakodnevni 39

Ovo je savršen ciklus za svakodnevno pranje odevnih predmeta kao što su donji veš i košulje. Namenjen je za normalno zaprljanu odeću, tešku do 7 kilograma, koju možete oprati za samo 39 minuta. Idealan za pamuk, sintetiku i mešovite tkanine, zagreva temperaturu vode na 40°.

Mešano&Obojeno 59

Ovaj program vam pruža slobodu da zajedno perete sve vrste tkanina i odevnih predmeta u bojama koje ne blede, s punim kapacitetom, a da pri tom dobijete izuzetne rezultate za samo 59 minuta. Zagreva temperaturu vode na 40° i idealan je pogram za manje zaprljanu odeću.

Perfect pamuk 59’

Ovo je idealan ciklus pranja svih vrsta pamučne odeće. Ova opcija je dizajnirana da skrati vreme pranja, a da istovremeno obezbedi izvanredne rezultate pranja za samo 59 minuta. Ovo je idealan program za prilično zaprljan veš koji se pere na 40° maksimalnom brzinom okretanja. Za najbolje rezultate predlažemo da mašinu koristite na pola predloženog opterećenja.

Higijenski Plus 59’

Ovo je savršen program za pranje jako zaprljane pamučne odeće. Zagrevanjem temperature vode na 60°, ovaj program savršeno će ukloniti fleke, grinje, prašinu ili alergijske supstance sa odeće za samo 59 minuta.

Sportski program 29’

Ovaj program je namenjen za pranje sportske odeće, kao što su su trenerka, majice ili gornji delovi odeće za vežbanje. Za samo 29 minuta pere do 3,5 kg sintetičke odeće na 30°.

Osetljiva odeća 59’

Ovaj program je idealan za osetljive tkanine kao što su viskoza, svila i druge tkanine koje su predložene za ručno pranje. Dizajniran je za mala opterećenja (do 3,5kg), pere na 30°/40° sa brzinom centrifuge od 400 rpm.

Brzi program 14’

Ovo je ekstra brz ciklus, idealan za lagano zaprljanu odeću koja vam je brzo potrebna. Pogodan je za pamučnu i mešovitu odeću i najbolji je za manja opterećenja (do 1,5 kg). Korišćenjem ovog programa ne samo da ćete uštedeti vreme, već ćete uštedeti i novac korišćenjem manje vode i energije. Takođe vam predlažemo da koristite samo 20% redovne doze deterdženta.

Brzi program 30’

Ovaj ciklus je veoma sličan prethodnom. Jedina razlika je trajanje (30 minuta) i kapacitet opterećenja: do 2,5 kg.

Brzi program 44’

Ovaj ciklus je veoma sličan prethodna dva. Jedina razlika je njegova dužina (44 minuta) i kapacitet opterećenja: do 3,5 kg. Sada ste spremni da ove informacije iskoristite u praksi. Potrudite se da na najbolji način iskoristite vašu mašinu za veš i odaberite pravi ciklus za svaku tip vaše odeće.

Saznajte kako da iskoristite potpuni potencijal programa vaše mašine za veš.

Vezane objave

How To

Steam washer: the complete guide to the best fabrics to wash this way!
5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču

How To

5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču
Kada jednom isprobate indukcionu ploču više nećete moći bez nje. Govorimo o Candy indukcionim pločama, sadašnjosti i budućnosti kuvanja.
Na koju temperaturu treba podesiti frižider da bi skladištenje hrane bilo pravilno?

How To

Na koju temperaturu treba podesiti frižider da bi skladištenje hrane bilo pravilno?
Od pravilne organizacije do hrane koja se ne odlaže u frižidera

How To

Steam washer: the complete guide to the best fabrics to wash this way!

Prethodni članak

How To

5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču

Sljedeći članci
5 razloga da kupite Candy Indukcionu ploču