CWC 200 EELW/NDiVino

Samostojeća, 1 zona, 81 boce, Daljinska kontrola (Wi-Fi), Svetlo LED svetlo, Klasa G klasa
DiVino: Na vezi sa vašim strastima
  • Staklena vrata i police od bambusa
  • Elektronska kontrolna ploča
  • Asistent zaliha
  • G klasa energetske efikasnosti
Daljinska kontrola (Wi-Fi)
Reverzibilna vrataNe
Materijal policaDrvo
Broj polica12 + 1 wine rack

DiVino

Candy predstavlja DiVino, novu liniju vinskih vitrina kapaciteta za 21, 41 ili 72 boce - idealna kombinacija stila i praktičnosti. Upotpunite svoje obroke idealnim odabirom vina za svaku priliku i uživajte u čaši vina u krugu svoje porodice i prijatelja. DiVino vinske vitrine održavaju nivo vlažnosti između 50% i 80% i garantuju čuvanje vina na optimalnoj temperaturi, baš kao i u profesionalnom vinskom podrumu.

IDEALNA KOMBINACIJA STILA I FUNKCIONALNOSTI

Candy shvata značaj kombinacije stila i funkcionalnosti u jednom uređaju, upravo zato je posvetio dragoceno vreme razvoju svakog detalja dizajna i tehnologije kod DiVino vinskih vitrina. Savršeno će se uklopiti u svaki prostor, bilo da je reč o kuhinji, dnevnom boravku ili kancelariji. Njegova elegantna vrata s dvostrukim slojem stakla omogućavaju stalno praćenje sadržaja vitrine, uz istovremeno očuvanje vinskih boca od štetnog uticaja UV zraka. Unutrašnja LED svetla garantuju optimalnu vidljivost za preglednu identifikaciju boca bez potrebe za otvaranjem vrata i dizanjem temperature u vitrini. Ali, rezultati stilskog dizajna i praktične funkcionalnosti ne završavaju se ovdje! Unutrašnje police izrađene su od fleksibilnog, ekološkog bambusa, materijala koji je snažan i lak za održavanje a koji omogućava držanje boca svih oblika i veličina.

NEKA VAS VODI VAŠA INTUICIJA

Elektronski control panel garantuje praktično i korisniku prilagođeno upravljanje DiVino vinskom vitrinom. Jednostavno uključite ili isključite vitrinu jednim dodirom prsta, odaberite posebne programe optimalne temperature za bela ili crna vina, penušava vina ili određenu kombinaciju različitih vrsta vina.Takođe možete ručno podesiti temperaturu, u rasponu između 7 i 18 stepeni.

Asistent zaliha

Organizujete večeru sa prijateljima ili porodični ručak i ne možete da se setite da li je ostalo vašeg omiljenog vina? Vaš Inventory Assistant može da reši problem umesto vas, omogućavajući vam da u bilo kom trenutku proverite šta se nalazi u vašoj vinskoj vitrini. Jednostavno unesite komandu u simply-Fi aplikaciji da biste dodali ili uklonili vina sa liste dok ih kupujete ili pijete. Slikajte etiketu da biste dodali novo vino na listu dostupnih vina. Držite svoju vinsku kartu pod kontrolom u svakom trenutku!

G KLASA

Prema Novoj Energetskoj Nalepnici, ova vinska vitrina spada u G klasu.

Tehnička specifikacija

Bar kod
8059019022369
Šifra proizvoda
34004573
Naziv proizvoda / Kod
CWC 200 EELW/N
Instalacija
Samostojeća
Broj standardnih vinskih boca
81
Povezanost
Daljinska kontrola (Wi-Fi)
IoT App
simply-Fi
Vrsta kontrole
Digitalni
Vrsta osvetljenja
LED svetlo
Trenutno (A)
0.8
Frekvencija (Hz)
50
Napon (V)
220-240
Broj temperaturnih zona
1
Signal upozorenja / Kvar
Nema
Boja aparata
Crna
Šarka na vratima
Desno
Materijal polica
Drvo
Broj polica
12 + 1 wine rack
N
Da
ST
Da
Klasa energetske efikasnosti
G klasa
Godišnja potrošnja energije
174
Klasa akustične buke
C
Nivo buke dB (A)
39
Visina proizvoda (mm)
1460
Širina (mm)
490
Dubina proizvoda (mm)
550
Visina upakovanog uređaja (mm)
1490
Širina upakovanog uređaja (mm)
535
Dubina upakovanog proizvoda (mm)
585
Bruto težina (kg)
49
Neto težina (kg)
45
odabrano 0 proizvodi UporediUporedi