ProizvodVinske vitrine34004572241CWC 154 EEL/NG Class,Elektronska kontrolna ploča,Savršeni uslovi odlaganja,Staklena vrata i police od bambusaDiVinoDaljinska kontrola (Wi-Fi)filterAttr:41filterAttr:845filterAttr:1filterAttr:490filterAttr:Daljinska kontrola (Wi-Fi)

CWC 154 EEL/N

 

DiVino

1 zona, Daljinska kontrola (Wi-Fi), Svetlo LED svetlo
  • G Class
  • Elektronska kontrolna ploča
  • Savršeni uslovi odlaganja
  • Staklena vrata i police od bambusa
Daljinska kontrola (Wi-Fi)
Reverzibilna vrataNe
Materijal policaDrvo
Broj polica6 + 1 wine rack

DiVino

Candy predstavlja DiVino, novu liniju vinskih vitrina kapaciteta za 21, 41 ili 72 boce - idealna kombinacija stila i praktičnosti. Upotpunite svoje obroke idealnim odabirom vina za svaku priliku i uživajte u čaši vina u krugu svoje porodice i prijatelja. DiVino vinske vitrine održavaju nivo vlažnosti između 50% i 80% i garantuju čuvanje vina na optimalnoj temperaturi, baš kao i u profesionalnom vinskom podrumu.

G KLASA

Prema Novoj Energetskoj Nalepnici, ova vinska vitrina spada u G klasu.

NEKA VAS VODI VAŠA INTUICIJA

Elektronski control panel garantuje praktično i korisniku prilagođeno upravljanje DiVino vinskom vitrinom. Jednostavno uključite ili isključite vitrinu jednim dodirom prsta, odaberite posebne programe optimalne temperature za bela ili crna vina, penušava vina ili određenu kombinaciju različitih vrsta vina.Takođe možete ručno podesiti temperaturu, u rasponu između 7 i 18 stepeni.

Minimalne vibracije

Zahvaljujući kvalitetnom kompresoru, vibracije u toku rada su minimalne - u kombinaciji s niskim nivo-om buke, osigurano je optimalno očuvanje vina.

IDEALNA KOMBINACIJA STILA I FUNKCIONALNOSTI

Candy shvata značaj kombinacije stila i funkcionalnosti u jednom uređaju, upravo zato je posvetio dragoceno vreme razvoju svakog detalja dizajna i tehnologije kod DiVino vinskih vitrina. Savršeno će se uklopiti u svaki prostor, bilo da je reč o kuhinji, dnevnom boravku ili kancelariji. Njegova elegantna vrata s dvostrukim slojem stakla omogućavaju stalno praćenje sadržaja vitrine, uz istovremeno očuvanje vinskih boca od štetnog uticaja UV zraka. Unutrašnja LED svetla garantuju optimalnu vidljivost za preglednu identifikaciju boca bez potrebe za otvaranjem vrata i dizanjem temperature u vitrini. Ali, rezultati stilskog dizajna i praktične funkcionalnosti ne završavaju se ovdje! Unutrašnje police izrađene su od fleksibilnog, ekološkog bambusa, materijala koji je snažan i lak za održavanje a koji omogućava držanje boca svih oblika i veličina.

Detaljni list

Bar kod
8059019022352
Ugradna / Samostojeća
Samostojeća
Kapacitet od 0.75l (bordeaux boce)
41
Šifra proizvoda
34004572
Naziv proizvoda / Kod
CWC 154 EEL/N
Povezanost
Daljinska kontrola (Wi-Fi)
Vrsta kontrole
Digitalni
Vrsta osvetljenja
LED svetlo
Iot Aplikacija
simply-Fi Aplikacija
Broj temperaturnih zona
1
Signal upozorenja / Kvar
Nema
Boja aparata
Crna
Šarka na vratima
Desno
Broj polica
6 + 1 wine rack
Materijal polica
Drvo
Klimatski razred
N-ST
Potrošnja električne energije (kWh/dan) vinska vitrina
0,397
Energetska klasa (2010/30 / ЕЗ)
A
Nivo buke (dB(A) re 1 pW)
39
Napon (V)
220-240
Visina (mm)
845
Širina (mm)
490
Dubina (mm)
550
Bruto težina (kg)
32
Neto težina (kg)
29
Odabrano 0 proizvodi UporediteUsporedi