Zašto ne bi iskoristili ugradnu ploču u potpunosti?
Zašto ne bi iskoristili ugradnu ploču u potpunosti?

Zašto ne bi iskoristili ugradnu ploču u potpunosti?

Otkrijte Candy povezane indukcione ploče i unesite nov, bez stresa način kuvanja. Koristite Aplikaciju Candy da biste lako i bezbedno kontrolisali svoju povezanu indukcionu ploču i na najbolji način je iskoristili kroz pametne funkcije koje će vam znatno olakšati svakodnevni život u kuhinji.

 

Dobijte pravovremenu informaciju

Više nema potrebe za stalnim stajanjem ispred ploče tokom dugih procesa kuvanja. zahvaljujući Candy Aplikaciji, status ploče možete proveriti bilo kada direktno sa vašeg pametnog telefona. Koje zone su uključene? Koji je nivo napajanja? Koje je preostalo vreme kuvanja? Uz Candy aplikaciju, uvek ćete imati odgovore u svojim rukama.

Dobijte pravovremenu informaciju
Upravljate vašom pločom na najpametniji način

Možete da topite, krčkate, kuvate, pržite ili da održavate toplotu samo pomoću pametnog telefona jednostavno potvrđujući komandu tako što ćete dodirnuti dugme Direct Cook na ploči. Isprobajte naše namenske programe preko Candy App-a i hob će se regulisati do savršenih parametara kuvanja bez potrebe da brinete o tome.

Upravljate vašom pločom na najpametniji način

Koja je razlika između aplikacija simply-Fi i hOn?

Iako je simply-Fi prva aplikacija koju je razvila kompanija Candy, svi uređaji povezani sa kompanijom Candy proizvedeni nakon 2020. godine koriste hOn: novo čvorište za povezivanje kompanije Haier Group. Neki proizvodi sa aplikacijom simply-Fi su i dalje dostupni na tržištu, ali to nije problem: obe aplikacije vam omogućavaju da u potpunosti uživate u funkcijama pametnog povezivanja kompanije Candy. Dakle, koju aplikaciju da preuzmem? Jednostavno: onu koja je prikazana na proizvodu! Ako imate dodatnih pitanja, obratite nam se.

Preuzmite candy simply-Fi aplikaciju

APPSTORE
HUAWEI
google

Više od Candy povezanog sveta

Video recepti
Video receptiOtkrijte više
Saveti&trikovi
Saveti & TrikoviOtkrijte više
Otkrijte više
Kako daOtkrijte više

Izaberite savršeno rešenje za vas