RPW4856BWMR/1-SRapidÓ PRO

Samostojeća, 8 Kg, 1400 RPM, Klasa kombinovanog ciklusa D, Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth), Bela, Š x D x V (cm) 60x53x85
  • Snap&Wash funkcija
  • Brzi programi
  • Speed-Drive Inverter motor
  • Quick&Clean tehnologija
  • Steam Hygiene Plus
  • Maksimalan komfort
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
MotorInverter
Odloženi startDa (do 24h)
Broj programa15+1
Woolmark sertifikatDa
Vodena paraDa
Brzo sušenjeNema
Visina proizvoda 85Dubina proizvoda 53Širina 60
 
 

RapidÓ PRO

RapidÓ PRO je najsnažnija veš mašina koja vam štedi vreme dok pruža sjajne rezultate pranja: zahvaljujući inovativnom Speed-Drive Motoru i Quick&Clean sistemu može da opere puno opterećenje za samo 39 minuta bez odustajanja od performansi. Uz to, u njoj se nalazi novi Steam Hygiene Plus, program koji je testirala i odobrila uprava BAF-a, a koji obezbeđuje dubinsko čišćenje vašeg veša.

hOn (RapidO')

Pripremite se na revoluciju u vašem životu zahvaljujući hOn aplikaciji. Pitate se kako? Možete birati između više od 60 različitih ciklusa pranja dizajniranih prema tipu tkanine i dobiti korisne savete o uklanjaju fleka kao i savršenoj količini deterdženta. Plus, imate mogućnost konstantnog praćenja efikasnosti i potrošnje vaših aparata ali i pristup sugestijama kako da ih optimizujete. Takođe možete produžiti život vašoj mašini pristupom automatskom održavanju koje sprečava pojavu kvarova. Sve ovo znači da ćete moći da kontrolišete mašinu pomoću smarfona, čak i kada niste kod kuće.

KAKO IZABRATI ADEKVATAN BRZI PROGRAM?

Uz ekskluzivnu Snap&Wash funkciju, dostupnu putem Candy simply-Fi aplikacije, optimalan brzi program je na dohvat ruke! Jednostavno slikajte (Snap) pripremljen veš kako bi dobili optimalan predlog brzog programa. Ova funkcija takođe podešava i optimalnu temperaturu i brzinu centrifuge.

Novi Easy Iron Plus 39’ ciklus

RapidÓ PRO mašine dolaze sa novim Easy Iron Plus inovativnim programom koji uz pomoć pare prodire duboko u vaš veš, opuštajući vlakna. Ovaj program poseduje 3 nivoa inteziteta, smanjuje nabore na vašoj odeći i skraćuje vreme potrebno za peglanje.

KOMPLETAN SET BRZIH PROGRAMA

Jednostavno izaberite jedan od 9 brzih i efikasnih programa (u trajanju od 14’, 29', 30’, 39’, 44’, 59’) sa najboljim rezultatima, zahvaljujući Speed-Drive inverterskom motoru koji pojačava snagu pranja do 50% u odnosu na tradicionalne motore.

Uštedite vreme na dobijanju savršenih rezultata

Speed-Drive Inverter je inovativni i izdržljivi motor bez četkice. Sposoban je da poveća snagu čišćenja do 50% (u poređenju sa standardnim motorom), istovremeno smanjujući potrošnju energije i iritirajuće vibracije.

Perfect Hygiene Program

Ekskluzivna Quick&Clean tehnologija meša vodu i deterdžent u jedan, visoko koncentrisani rastvor. Mašina prska rastvor u bubanj pod mlazom visokog pritiska, koji duboko prodire u vlakna tkanina. Ova nova tehnologija povećava snagu pranja i tako omogućava snižavanje normalne temperature pranja: možete postići rezultate pranja od 40° na 20°, 60° rezultata na 40°, kao i dubinsko čišćenje jako zaprljane odeće na 60°.

Steam Hygiene Plus ciklus

RapidÓ PRO mašine dolaze sa Steam Hygiene Plus ciklusom, dizajniranim da smanji nabore, pojednostavi peglanje odeće, ukloni neprijatne mirise i alergene zahvaljujući dubinskom čišćenju vašeg veša. Ovaj inovativni ciklus dostiže temperaturu pranja do 60° kombinujući paru i moćno ispiranje, obezbeđujući na taj način dubinsko čišćenje i sigurnu odeću. *testirano i odobreno od strane BAF Authority

Komfort koji nema zamenu

Da bi pranje vašeg veša bilo što lakše, Candy je RapidÓ mašine opremio većim i širim prozorom na vratima. Ovaj novi ergonomski dizajn čini i punjenje i pražnjenje mašine izuzetno lakim.

Tehnička specifikacija

Naziv proizvoda / Kod
RPW4856BWMR/1-S
Šifra proizvoda
31018817
Ugradne / Samostojeće
Samostojeća
Kapacitet pamuka (kg) pranje
8
Kapacitet sušenja pamuka (kg)
5
Maksimalna brzina centrifuge (rpm)
1400
IoT App
hOn
Povezanost
Napredna tehnologija povezivanja i daljinske kontrole (Wi-Fi + Bluetooth)
Elektronski nivo
6 digit display
Motor
Inverter
Vrsta utikača
Schuko
Napon (V)
220-240
Woolmark sertifikat
Da
Brzo sušenje
Nema
Broj programa
15+1
Odloženi start
Da (do 24h)
Glavne osobine
Mix Power System+
Vodena para
Da
Boja / materijal uređaja
Bela
Boja / Materijal vrata
Anthracite
Boja / materijal ručke
anthracite moulded
Klasa energetske efikasnosti
A
Klasa energetske efikasnosti EElwd
D
Indeks efikasnosti centrifuge-sušenja
B
Izmerena potrošnja energije [100 ciklusa, W]
47
Izmerena potrošnja energije [100 ciklusa]
266
Trajanje ECO 40-60 programa potpuno punjenje
218
Trajanje ciklusa pranja&sušenja
550
Nivo buke centrifuge po klasifikaciji EN 60704-3
76
Klasa emisije akustične buke
B
Potrošnja vode prilikom pranja
44
Potrošnja vode tokom procesa pranja&sušenja
75
Visina proizvoda
85
Širina
60
Dubina proizvoda
53
Cabinet depth mm (without pipes and door)
470
Neto težina (kg)
63
Bruto težina (kg)
65
odabrano 0 proizvodi UporediUporedi