Brava
Brava

Brava

Štedi vreme, poboljšava kvalitet života

Nova linija Candy Brava sudomašina je dizajnirana oko sledećeg koncepta: brzi ciklusi pranja koji će Vam uštedeti vreme, kako bi posvetili više vremena aktivnostima koje volite. One ostaju konektovane sa Vama u svakom trenutku, a putem mobilne aplikacije Vam takođe pružaju i mogućnost dodatnih opcija. Pored toga, u slučaju da govorite engleski ili italijanski jezik, možete je pokretati čak i glasom. Brava sudomašine su dostupne u ugradnoj i samostojećoj verziji.

Pogledajte dostupne modele
Pogledajte dostupne modele
Brža nego ikada

Brava je neprevaziđena kada je ušteda vremena u pitanju, bez kompromisa na rezultatima pranja.

UŠTEDITE VREME

Zahvaljujući ZoOM 39’ i specijalnom protočnom grejaču, ovo su jedine sudomašine koje postižu rezultate pranja, sa sušenjem, za samo 39 minuta!

BRZI 24’

Najbolja kombinacija vremena i performansi, na 50°C pere slabo zaprljano posuđe za samo 24 minuta.

Brža nego ikada
Visok stepen higijene

Candy Brava će Vam biti verni saveznik pri održavanju savršene higijene u Vašoj kuhinji. Izaberite program Dezinfekcije na 75°C (140 min.)* kako bi sterilisali posuđe, tiganje ili čak flašice za bebe, garantujući higijensku zaštitu za celu porodicu.

Pored toga, one takođe mogu biti opremljene Antibakterijskim* filterom koji pročišćava vodu vodu tokom pranja i redukuje formiranje između 98,3% i 99%** bakterija do 24 sata nakon ubrizgavanja na filter.

*dostupan kod svih Brava modela kapaciteta 16 kompleta.

**Eksperiment izvršen na uzorcima polurethane površina sa antibakterijskim svojstvom, protiv S.Aureus i E.Coli bakterija.

Visok stepen higijene
Perfektno pranje
Perfektno pranje

Perfect Rapid Zone je novi sistem pranja koji omogućava fokusiranu snagu za odmašćivanje najprljavijih sudova, čak i na brzim programima. To je moguće zahvaljujući dve dodatne prskalice koje obezbeđuju 60% veći protok vode u zoni.

Maksimalna efikasnost
Maksimalna efikasnost

Brava donosi performanse visokog kvaliteta sa maksimalnom efikasnošću. U skladu sa novom regulacijom* Evropske Unije, njihova energetska efikasnost dolazi do B** klase, koja je saglasna prethodnoj A+++ klasi sa umanjenjem od 45%.

*na snazi od 1.Marta 2021

**samo za modele sa Speed Inverter Motorom (BLDC) i trećom prskalicom

Poboljšano sušenje
Poboljšano sušenje

Inovativna Smart door funkcija omogućava da mašina sama otvori vrata na kraju ciklusa. Na ovaj način, prirodan tok vazduha poboljšava performanse sušenja.

Smart iskustvo

Brava sudomašine možete kontrolisati bežično, putem smartfona i Wi-Fi mreže, gde god da se nalazite. Zahvaljujući Talking Candy funkciji, možete čak i popričati sa Vašom mašinom. (dostupno samo na engleskom i italijanskom)

Putem simply-Fi mobilne aplikacije ćete moći da pokrenete posebne programe, ili korak-po-korak izabrati idealan program pranja. Aplikacija takođe pruža savete i trikove o svim funkcijama mašine, kako bi zadržali efikasnost upotrebe na najvišem nivou.

Broji preostale tablete

Zahvaljujući funkciji kontrole inventara, putem aplikacije uvek možete proveriti koliko soli, sjaja i tableta za pranje Vam je preostalo.

Produžava radni vek

Sa funkcijama Provere i Programiranog Održavanja, povremeno možete proveriti radno stanje mašine i pokrenuti ciklus samočišćenja.

Broji preostale tablete
Maxi kapacitet
Maxi kapacitet

Jedinstveni unutrašnji omogućava svetski rekord: prvu sudomašinu sa maksimalnim kapacitetom od 16 kompleta. To znači da ove mašine mogu da operu i do 201 komad posuđa odjednom.

Prostorna efikasnost
Prostorna efikasnost

Potpuno nova Smart Korpa je opremljena dodatnim plavim držačima, specifično dizahniranim da obezbede maksimalnu stabilnost posuđa. Pored toga što pruža 10% više prostora, visina gornje korpe može biti promenjena na dva nivoa.

Ergonomic and easy grip
Easy grip ručke

Novi dizajn unutrašnjosti donosi i nove ručke: elegantno zakrivljene, garantuju maksimalan komfor pri uvlačenju i izvlačenju korpi.

Više prostora za svo posuđe
Više prostora za svo posuđe

Kod modela sa Maxi Plates potporama, možete prati čak i plehove iz rerne, kao i najveće tanjire prečnika do 34,5 cm.

Lako upravljanje

EKRAN NA VAŠEM JEZIKU

Novi tekstualni ekran može da komunicira opise na preko 20 različitih jezika, kako bi Vam dodatno olakšao izbor programa.

KOMFOR NA VRHU VAŠEG PRSTA

Uživajte u osećaju laganog dodira, zahvaljujući touch upravljačkoj ploči.

 

Lako upravljanje
Veća sigurnost
Veća sigurnost

U slučaju da mašina oseti gubitak vode, automatski će prekinuti ciklus pranja i time sprečiti nekontrolisano izlivanje.

Add dish
Add dish

Dok ovaj indikator svetli, potrošač može polako otvoriti vrata mašine i dodati sudove zaboravljene pre početka ciklusa.

Optimizovana rešenja za pranje
Optimizovana rešenja za pranje

Zahvaljujući Dirt Sensor sistemu, većina modela automatski adaptira temperaturu i vreme pranja prema stavljenom posuđu.

Manje neprijatnih mirisa
Manje neprijatnih mirisa

Candy-jev patentirani antibakterijski filter je opremljen posebnom prskalicom koja spira najmanje ostatke hrane tokom svakog ciklusa.