Information page

Ide brilante dhe te thjeshta per jeten tuaj te perditshme

Candy do te thote ide te zgjuara per te thjeshtuar jeten tuaj : nje game e plote produktesh te nderlidhura per zgjidhje unike .

Duke ofruar gjithmonë vlerën më të mirë për paratë e harxhuara, Candy krijon teknologji të aksesueshme dhe të lehta për t'u përdorur për një sërë kategorish produktesh të pajisjeve shtëpiake.

Dizajni, vëmendja ndaj detajeve dhe një qëndrim i fortë ndaj një stili jetese të zgjuar, bashkëkohor dhe të lehtë janë ato që e bëjnë prekjen italiane Candy kaq unike.

Vlerat tona

Smart

Candy ofron ide te zgjuara per te thjeshtuar perditshmerine tuaj me nje game komplete produktesh te vecanta te nderlidhura , me zgjidhje brilante

E aksesueshme

Duke ofruar gjithmone dicka me cmim te lire , Candy e ben aksesueshmerine nje nga vlerat e saj

Italiane

Candy ka një prekje Italiane që mund ta ndjeni në dizajnin e produkteve, në vëmendjen ndaj detajeve dhe në perqasjen e markës ndaj jetesës në shtëpi, ushqimit dhe stilit të jetesës në përgjithësi.

E zgjuara per ta bere jeten tuaj te perditshme me te lehte

ADN e Candy ka egzistuar gjithmone per te lehtesuar perditshmerine tuaj Ja perse ne kemi zgjedhur qe te perforcojme produktet tona me Conectivitet Komunikoni me pajisjet tuaja , thjesht nepermjet celularit tuaj duke perdorur aplikacionin e Candy Falë funksioneve të tij miqësore dhe intuitive, aplikacioni Candy do të ofrojë përgjigje të thjeshta dhe praktike dhe përmbajtje të dobishme, për t'ju mbështetur në menaxhimin e punëve të përditshme.

Haier Europe

Haier Europe është pjesë e Haier Smart Home, marka nr. 1 globalisht në pajisjet kryesore dhe ndër kompanitë Fortune Global 500. E listuar në bursën e Shangait (SHA: 600690) që nga viti 1993, Haier Smart Home është e pranishme në të 5 kontinentet me 25 parqe industriale, 10 qendra kërkimi dhe zhvillimi dhe afërsisht 100,000 punonjës. Me një të ardhur operative me vlerë 25 miliardë euro në 2019, rrjeti global i shitjeve të kompanisë mbulon më shumë se 160 vende. Vizioni i Haier është të bëhet lider global në IoT për pajisjet inteligjente shtëpiake. Haier Smart Home është kompania e parë kineze që hyn në Tregun D-Share të Bursës Ndërkombëtare të Kinës në Evropë (CEINEX D-Share Market) në Frankfurt në tetor 2018, me qëllim që të promovojë markën dhe të mbështesë rritjen e biznesit të saj ndërkombëtarisht dhe në Evropë. , ku kompania mbështetet në markat e suksesshme si Candy, Hoover, Haier, Rosières, GE Appliances dhe Fisher&Paykel. Selia evropiane e kompanisë është e vendosur në Brugherio (MB), Itali.