Shërbimi “Candy” ju vë në dispozicion 300 qendra teknike të autorizuara shërbimi për të ofruar shërbim të shpejtë, efikas dhe me cilësi të lartë.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose nëse keni nevojë për mbështetje, shërbimi ndaj klientit “Candy” do t’ju vijë në ndihmë duke ju ofruar asistencë në rast keqfunksionimi ose mirëmbajtje të pajisjeve tuaja.

Na kontaktoni

Manuali i udhëzimit

Shkarko direkt nga faqja manualin e udhëzimit të pajisjes në format “pdf”: zgjidh linjën e produkteve, emrin ose kodin e pajisjes për të cilën interesoheni.

Kërko

Aksesore dhe pjese kembimi

Candy ka një gamë të gjerë aksesorësh dhe pjesë këmbimi për pajisjen tuaj. Na kontaktoni për të gjetur aksesorë të përputhshëm.

Zbulo me shume