RP 596BWMBC/1-SVaskemaskiner RapidÓ PRO

Fristående, 9 kg, 1500 RPM, Klasse A, White, 15+1 programmer, B x D x H (cm) 60x53x85
Candy RapidÓ PRO: Alla kan vara proffs
  • Snap&Wash
  • Hastighetsdriven invertermotor
  • Steam Hygiene Plus
Avancerad fjärrstyrning och extra innehåll
MatningFrontmatad
MotorInverter BPM
Fördröjd startYes (up to 24h)
Höjd av produkten 85Djup 53Bredd 60
 
 

RapidÓ PRO

RapidÓ PRO är den snabbaste tvättmaskinen som sparar tid med fantastiska tvättresultat: tack vare den innovativa Speed-Drive-motorn och Quick&Clean-systemet kan den tvätta en full laddning på bara 39 minuter utan att ge avkall på prestanda. Dessutom har den nya Steam Hygiene Plus, programmet som testats och godkänts av BAF Authority, som säkerställer en djupgående rengöring.

Enkelt att hitta det perfekta programmet

Att välja rätt tvättprogram har aldrig varit så enkelt. Tack vare Snap & Wash-funktionen kan du ta reda på vilket program som passar bäst för din tvättmängd och färg, genom att bara ta en bild av dina plagg.

hOn (RapidO')

Gör dig redo att revolutionera ditt liv med hOn-appen. Hur fungerar den? Den låter dig välja mellan mer än 60 cykler som är utformade för alla typer av tyg och ger dig användbara tips om fläckborttagning och rätt mängd tvättmedel. Dessutom kan du ständigt övervaka effektivitet och förbrukning och få förslag på hur du kan optimera dem. Du kan också få tillgång till självunderhållsplaneringen för att förhindra funktionsfel och förlänga maskinens livslängd, vilket garanterar bra prestanda under många år framöver. Allt detta med sinnesfriden att kunna hantera och kontrollera tvättstatusen från din smartphone när som helst, även när du inte är hemma.

Snabbverkande program

Med den mest kompletta uppsättningen snabbprogram låter RapidÓ PRO dig spara tid som du kan ägna åt de saker du älskar mest. Tack vare den nya Speed Drive-motorn kan du minska din disktid med upp till 50% utan att ge avkall på bästa resultat

Nya "easy iron plus 39’ cycle"

RapidÓ PRO har Easy Iron Plus 39', det innovativa programmet som med ångverkan kan tränga djupt in i dina plagg och få fibrerna att slappna av. Med 3 olika intensitetsnivåer reducerar det också rynkor och snabbar upp din strykningstid.

Spara tid och få perfekta resultat

Speed-Drive Inverter är en innovativ och hållbar borstlös motor. Den kan öka rengöringseffekten med upp till 50 % (jämfört med en universell standardmotor), samtidigt som energiförbrukningen och irriterande vibrationer minskar.

Quick&Clean

Den exklusiva Quick&Clean-tekniken blandar vatten och tvättmedel i en enda, högkoncentrerad lösning. Enheten sprutar in lösningen i trumman med en högtrycksstråle som tränger djupt in i tygets fibrer. Denna nya teknik ökar tvättmedlets tvättkraft, vilket gör det möjligt att sänka de normala tvättemperaturerna: du kan uppnå 40° tvättresultat vid 20°, 60° resultat vid 40° och en riktigt djup rengöring för mycket smutsiga textilier vid 60

Steam Hygiene Plus

RapidÓ PRO levereras med Steam Hygiene Plus*, programmet som är utformat för att minska veck, förenkla din strykning och eliminera lukt och allergener med en djupgående rengöring. Denna innovativa cykel kan nå och bibehålla en temperatur på 60° genom att kombinera ånga med en kraftfull sköljning, vilket garanterar djupt rena och säkra plagg. *Testad och godkänd av BAF Authority

Komfort och bekvämlighet

Den innovativa ergonomiska designen hos Candy RapidÓ PRO har utvecklats för att göra din tvättupplevelse stressfri. Faktum är att den levereras med marknadens största och högsta porthål som gör lastning och lossning enkel och smidig.

Tekniske spesifikasjoner

Produktnamn / Kommersiell kod
RP 596BWMBC/1-S
Produktkod
31018831
EAN-kod
8059019044446
Inbyggd / Fristående
Fristående
Matning
Frontmatad
Kapacitet, bomull (kg) - Ny (2010/30/EC)
9
Maximala centrifugeringshastighet (rpm)
1500
Elektronik
6 digit display
Motor
Inverter BPM
Material, trumma
Stainless Steel
Volym, trumma (l)
58
Elkontakt
Schuko
Spänning (V)
220-240
Anslutning
Avancerad fjärrstyrning och extra innehåll
IoT App
hOn
Programmes number
15+1
Fördröjd start
Yes (up to 24h)
Ånga
Ja
Viktigaste egenskaper
Mix Power System +
Färg på kroppen
White
Knob color
White
Färg / material dörr
Black
Färg / material handtag
Black
Energiklass
A
Spin-drying efficiency class
B
Weighted energy consumption [100 cycles, eco 40-60]
49
Programme duration Rated capacity
3:48
Vattenförbrukning
46
Ljudnivå spinning Energiklass klassificering EN 60704-3
78
Luftburet akustiskt bulleremissionsklass
C
Höjd av produkten
85
Bredd
60
Djup
53
Cabinet depth mm (without pipes and door)
470
Förpackad produkt höjd (mm)
890
Förpackad produkt bredd (mm)
650
Förpackad produkt djup (mm)
560
Nettovikt (kg)
63
Bruttovikt (kg)
65

Valgt 0 produkter SammenligneSammenligne