ROE H11A2TCEX-STørkere RapidÓ

Fristående, Pompa di calore, 11 Kg, Klasse A++, White, Avancerad fjärrstyrning och extra innehåll
 • Rapid-cykler
 • Värmepumpsystem
 • Extra innehåll via appen
 • Mer torkcykler
 • Lätt att stryka
 • EasyCase
 • Minnesfunktion
 • Fördröjt start
 • Kilodetektor
 • Voice control
 • Maximum comfort
 • Ullprogram
 • Guidad torkning och synkronisering
 • Smart torkupplevelse
 • 11 Kg
Avancerad fjärrstyrning och extra innehåll
Vatten containerpositionIn door tank
WoolmarkJa
Fördröjd startYes (up to 24h)

RapidÓ

Candy RapidÓ är den snabbaste och mest bekväma torktumlaren som någonsin har utformats, för att göra din dagliga tvätt enkel och smartare som aldrig förr. Den har den mest kompletta uppsättningen med 7 snabba cykler, på mindre än 90 minuter.

En komplett uppsättning snabba cykler

Candy erbjuder en komplett uppsättning snabba cykler, från 30 till 90 minuter, utformade för att möta vardagens torkbehov. Denna torktumlare är mångsidig, snabb, pålitlig och är den bästa lösningen för att få ut det mesta av din tid och dina pengar.

Spara tid och energi

Candy-tekniken tillåter samtidig användning av torktumlaren och tvättmaskinen eller andra apparater, utan risk för överladdning av strömmen. Inga gränser för att spara tid och energi hemma.

Ett smartare liv

Fullt Wi-Fi-ansluten och tack vare Simply-Fi-appen erbjuder den dig ett brett utbud av smarta funktioner som fjärrkontroll, torkningstips och kontroller.

Matcha alla tvättbehov

Med Candy simply-Fi-appen kan du interagera med torktumlaren och dra nytta av potentialen som Smart Touch erbjuder. Du kan till exempel ladda ner och starta mer än 20 ytterligare torkcykler.

Minska veck

Halvera din stryktid - tack vare Super Easy Iron-funktionen. En smart sensor känner av rätt nivå av fukt och en speciell alternerande trumrörelse minskar veck och trassel

Guidad torkning och synkronisering

Torkning har aldrig varit enklare! Tack vare funktionen Guided Drying föreslår din torktumlare det idealiska programmet för din tvätt, genom att lägga in information som t.ex. tygtyp eller önskad torknivå. Alternativt kan din App, tack vare Syncro-funktionen, tala om för dig vilket som är det bästa torkprogrammet för din tvätt och ställa in rätt varaktighet, baserat på dess vikt och den tvättcykel som just utförts. Med dessa smarta funktioner kan du hantera din apparat på enklast möjliga sätt, samtidigt som du sparar energi, tid och ansträngning.

Snap&Dry

Med Snap&Dry-funktionen blir din tvätt ännu smartare! Efter avslutad tvätt tar du helt enkelt en bild av dina våta kläder i trumman och får reda på vilket som är det bästa och snabbaste torkprogrammet. På så sätt kan du spara tid och pengar.

hOn App: den smartaste torkupplevelsen

Med Candy hOn-appen har det aldrig varit så enkelt och smart att använda din torktumlare! Öppna appen och njut av ett brett utbud av program, funktioner, tips och användningsstatistik. Dessutom, tack vare fjärrkontrollens multikontroll kommer du också att kunna hantera din apparat var du än är via din smartphone eller smarta högtalare som Google Home och Amazon Alexa.

Bra komfort till hands

Tack vare den unika ergonomiska formen på tanken placerad i hyttventilen, det nya handtaget och en praktisk pip, är det extremt enkelt och bekvämt att tömma 100 % av torkvattnet. Easy Case är ett smart system som gör att du även kan återanvända vatten till exempelvis strykning eller vattning av växter.

Statistik och underhåll

Hur kan man hålla koll på sin konsumtion? Öppna hOn-appen och få statistik och förbrukningsrapporter i realtid för att förbättra dina användningsvanor. Dessutom skickar appen smarta påminnelser om alla nödvändiga underhållsaktiviteter, för att förlänga livslängden på din apparat och säkerställa bra prestanda i många år framöver.

Ditt favoritprogram till hands

Du behöver inte komma ihåg din favoritcykel: spara den åt dig tack vare funktionen NYA FAVORIT. Rätt info kommer att finnas tillgänglig för dig vid nästa tvätt.

DEN HÖGSTA KAPACITETEN FÖR MAXIMAL KOMFORT

Den bästa torken för varje last. Perfekt torkning och riktig jämnhet för bästa komfort upp till 11 kg.

Maximal flexibilitet

Tack vare Start Delay-funktionen kan du fördröja starten av torkcykeln upp till 24 timmar. Skjut upp det under natten för att spara energikostnader eller programmera det när det passar dig.

Program

Den idealiska lösningen för alla behov! Öppna Candy hOn-appen och få tillgång till en lista med mer än 40 program som gör att du snabbt kan hitta den bästa torknivån för dina kläder. Dessutom kan du organisera din rutin genom att spara dina mest använda cykler och ställa in påminnelser om avslutad torkning.

Spara energi och pengar

Candy bryr sig om miljön och om din plånbok. Du kan torka en liten tvätt, allt från 1 kg upp till maxlasten, utan att slösa energi och med optimalt skydd för dina kläder. Candy har kommit med den perfekta lösningen för dig: Kilo Detector, en funktion som möjliggör besparingar på upp till 70 % på energi, tid och pengar med speciella viktsensorer som stoppar cykeln automatiskt när önskad torrhetsgrad uppnås.

Prata med din torktumlare

Hur torkar du dina favorit jeans eller den snygga skjortan du älskar? Du kan hantera din tvätt med din röst med din smartphone eller fråga dina digitala assistenter när du är hemma.

Designad för din komfort

Candy Rapid'O har utformats för att minimera alla ansträngningar för lastning och lossning tack vare det större och högre dörrhålet på marknaden och det revolutionerande Touch Console-gränssnittet.

Dina yllekläder är i goda händer

Din nya torktumlare vet hur den ska hantera dina yllekläder, med temperaturkontroll och speciella trumrörelser. Det betyder att du inte behöver vara rädd för att skada dina ömtåligaste föremål: ställ bara in ullprogrammet, som är godkänt av Woolmark, så kommer torktumlaren att förhindra pillering genom att begränsa friktionen mellan plaggen och noggrant kontrollera temperaturen.

Tekniske spesifikasjoner

Produktnamn / Kommersiell kod
ROE H11A2TCEX-S
Produktkod
31102172
EAN-kod
8059019023250
Build in / free standing model
Fristående
Typ av torktumlare
Pompa di calore
Kapacitet, bomull (kg)
11
Motor
AC
Anslutning
Avancerad fjärrstyrning och extra innehåll
IoT App
hOn
Material, trumma
Inox
Volym, trumma (l)
125
Vatten containerposition
In door tank
Elektronik
5 digit display
Spänning (V)
220-240
Elkontakt
Schuko
Woolmark
Ja
Fördröjd start
Yes (up to 24h)
Programslutsindikator
Ja
Torrhetsgrad valbara
Ja
Elektronisk inställning av torktid
Ja
Indikator för igensatt luddfilter
Ja
Indikator för fylld kondensvattenbehållare
Ja
Dörr
Trasparent with Easycase
Colour
White
Färg / material dörr
Chromed
Färg / material handtag
Chromed
Energieffektivitetsklass - NEW (2010/30 / EG)
A++
Energiförbrukning per år, kWh
304
Water recovery class
B
Energiförbrukning elektriska torktumlare, full belastning - NEW (2010/30
2,71
Energiförbrukning elektrisk tork, dellast - NY (2010
1,24
Höjd med toppskiva (mm)
850
Djup (mm)
611
Cabinet depth mm (without pipes and door)
585
Förpackad produkt höjd (mm)
650
Förpackad produkt bredd (mm)
596
Förpackad produkt djup (mm)
620
Bruttovikt (kg)
45,5
Nettovikt (kg)
43,7
Valgt 0 produkter SammenligneSammenligne